Foto: Mājdzīvnieku zooindustrijas izstāde «Zoo Expo 2017»

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/Apollo

30. septembrī un 1. oktobrī Ķīpsalas izstāžu hallē norisinājās mājdzīnieku un zooindustrijas izstāde «Zoo Expo 2017». Pasākuma laikā apmeklētāji varēja vērot ne tikai dižciltīgus suņus un kaķus, bet arī garaušus, kaziņas, ponijus un citus mājdzīvniekus.

«Zoo Expo 2017» laikā apmeklētāji varēja aplūkot ne tikai dažādas mājdzīvnieku šķirnes, bet arī aizraujošus šovus un demonstrācijas, kā arī aplūkot lauku sētas iemītniekus un izdevīgi iepirkties plašajā zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcijā, saņemot speciālistu konsultācijas.

Divas dienas starptautiskajās suņu sacensībās par titulu «Rīgas uzvarētājs» sacentās vairāk nekā 1700 suņu no Latvijas un ārzemēm, kas pārstāvēja 226 suņu šķirnes. Vissīvākā cīņa bija starp Stafordšīras bulterjeriem, basendži, šeltijiem un Austrālijas aitusuņiem, kas Ķīpsalā bija pārstāvēti viskuplāk.

Starptautiskajā kaķu izstādē divās dienās apmeklētāji varēja apskatīt aptuveni 400 lielus un mazus, pūkainus un bezspalvainus dižciltīgos mīluļus, kuri pārstāvēja 26 šķirnes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu