Foto: Ģimene adoptē teliņu un audzina viņu kā suni

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News / Scanpix

Visai neparasta draudzība izveidojusies starp četrus mēnešus veco Hailandes teliņu Džeimsu un ģimeni, kura viņu adoptējusi un nu audzina kā suni.

Mazo teliņu uzreiz pēc piedzimšanas pameta viņa māte, tāpēc dzīvnieciņam paredzēja drīzu nāvi, taču lopkopji, kuru fermā Džeimss piedzima, bija citās domās.

Adams (33) un Emīlija (32) Hopsoni no Ziemeļkarolīnas štata pilsētas Ešvilas nolēma cīnīties par mazuļa dzīvību un regulāri veca Džeimsu pie veterinārārsta, kurš palīdzēja tikt galā ar teliņa kaitēm.

Savukārt mammas vietā viņam uzradās uzreiz vairāki aizbildņi – fermā dzīvojošie suņi, kuu uzraudzībā Džeimss drīz vien pats sāka uzvesties kā suns.

Tagad Džeimss ir ģimenes mīlulis, un, kā redzams fotogrāfijās, uzvedās kā mājdzīvnieks, draudzējas ar suņiem un bērniem, brauc ar saimniekiem automašīnā un ir ļoti pateicīgs par labvēlīgo likteni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu