Foto: Kolumbijas gaisa spēku suns, kurš lec ar izpletni

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Siāra ir vienu gads vecs beļģu aitu suns, kurš jau dažas dienas pēc dzimšanas tika trenēts, lai spētu saglabāt mieru stresa situācijās dažādās vidēs - gan dienas, gan nakts laikā.

Šīs iespaidīgās fotogrāfijas ir uzņemtas Kolumbijas gaisa spēku bāzē kāda speciāla treniņa laikā. Siāra kopā ar Kolumbijas gaisa spēku tehnisko vadītāju lec ar izpletni no vairāk nekā četru kilometru liela augstuma, ziņo aģentūra «Rex Features».

Jau kopš dzimšanas Siāra ir nopietni apmācīta, lai kopā ar Kolumbijas gaisa spēkiem varētu piedalīties dažādos treniņos un uzdevumos, kas ietver arī lēkšanu ar izpletni.

«Treniņa beigās viņi abi bija eiforijā,» par redzēto stāsta fotogrāfs Olivjērs Ehmigs, kurš jau septiņus gadus iemūžina Kolumbijas gaisa spēku ikdienu. «Kāds lielisks fotogrāfs reiz sacīja, ka, ja tava fotogrāfija nav lieliska, tas ir tāpēc, ka nebiji pietiekami tuvu. Lai uzņemtu šos attēlus, ir jāpārzina vide, bet vēl vairāk - jāpārzina lēcēji.»

Šis bija Siāras piektais un pēdējais treniņu lēciens.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu