Eiropas dižākie suņi un kaķi sacentīsies par titulu «Latvijas uzvarētājs 2017»

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

10. un 11. jūnijā Ķīpsalā notiks starptautiskā suņu un kaķu izstāde «Latvijas uzvarētājs 2017», kurā vienkopus pulcēsies dižciltīgākie suņi un kaķi no visas Eiropas. Nāc, vēro šovus, ringus, paraugdemonstrējumus un nolūko savu četrkājaino draugu!

Aristokrātisko kaķu salidojums

Divas dienas Ķīpsalā pulcēsies vairāk nekā 24 šķirņu kaķi, kas apmeklētājus priecēs ar savu aristokrātisko izskatu. Ikviens ir aicināts vērot graciozo Siāmas, noslēpumaino austrumu, mīlīgo skotu stāvausu un skotu nokareno ausu, omulīgo Persijas kaķu un citu kaķu šķirņu šovus un iepazīt tuvāk šos karaliskos dzīvniekus. Šogad pirmoreiz izstādē noskaidros arī pašu vīrišķīgāko runci un sievišķīgāko kaķeni. Abās izstādes dienās norisināsies kaķēnu, junioru, pieaugušo kaķu un kastrātu ringi, kuros minči sacentīsies par prestižo titulu «Latvijas uzvarētājs 2017».

Visdažādākie suņi no visas pasaules

No visām 339 suņu šķirnēm, kas šobrīd sastopamas pasaulē, izstādē «Latvijas uzvarētājs 2017» varēs redzēt vairāk nekā 200 šķirņu suņus - garspalvainus un īsspalvainus, miniatūrus un lielus, medību un mājas, mierīgus un hiperaktīvus. Līdzās suņu vērtēšanai ringos četrkājainie draugi rādīs aizraujošus paraugdemonstrējumus un šovus, kuros atklās savu lielisko atjautību un izveicību. Turklāt šogad Ķīpsalā pulcēsies arī paši stilīgākie suņi, kuri modes skatē demonstrēs savus izejamos tērpus.

Ja meklē četrkājaino draugu

Lai arī kucēnu un kaķēnu tirdzniecība izstādē nav atļauta, «Latvijas uzvarētājs» ir viena no labākajām izvēlēm, kur nolūkot sev četrkājaino draugu. Tajā var iepazīt gan dažnedažādas suņu un kaķu šķirnes, gan arī līdz smalkākajām detaļām iztaujāt katras sugas ekspertus.

Viss nepieciešamais tava mīluļa labsajūtai

Laimīgs mīlulis ir labi aprūpēts mīlulis, tādēļ paralēli suņu un kaķu izstādei apmeklētāji plašajā zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcijā atradīs visu nepieciešamo savam mīlulim. Par pievilcīgām cenām būs dzīvnieku barība, vitamīni, aksesuāri un rotaļlietas. Tāpat ikviens interesents saņems profesionāļu padomus dzīvnieku barības izvēlē un ieteikumus mīluļa veselības uzlabošanai.

Izstādi «Latvijas uzvarētājs» rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju un Latvijas felinoloģijas asociāciju «Felimurs».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu