Foto: Nirēja un tīģerhaizivs piedzīvo emocionālu mirkli

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Leigh Cobb/Caters News Agency/Scanpix

Zemūdens fotogrāfe Lī Koba no haizivīm nebaidās, viņa ļoti izbauda niršanu kopā ar šīm zivīm un nebaidās tām pat pieskarties. Koba nule kā piedzīvojusi mirkli, kas pierāda, ka haizivis mēdz būt arī draudzīgas.

Nirstot netālu no Bahamu krastiem, zemūdens fotogrāfe Lī pamanīja, ka kādu tīģerhaizivi apsēduši parazīti. Drosmīgā nirēja novilka cimdu un palīdzēja haizivij atbrīvoties no tiem.

Pēc tam, kad haizivs vairākas reizes peldēja garām, ļaujot sievietei nokasīt parazītus, tā piepeldēja pie viņas, lai pateiktos par izdarīto.

«Kad sāku atbrīvoties no parazītiem, haizivij tas ļoti patika. Pēc kādām 20 minūtēm tie visi bija pazuduši,» stāsta Lī. Pēc notikušā haizivs, kas izturējās mierīgi, sievietei piepeldēja ļoti tuvu.

«Mana mīļākā fotogrāfija ir tā, kur viņa piepeld man tieši pretī pēc tam, kad pabeidzu viņu tīrīt. Viņas mute bija ciet, nebija nekādas agresijas, viņa vienkārši bija pateicīga,» atceras nirēja. «Tas ir mirklis, ko es atcerēšos mūžam.»

Foto: Leigh Cobb/Caters News Agency/Scanpix
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu