Foto: Brūnais lācis, kurš zina, kā relaksēties

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/Rex Features

Dabas fotogrāfs Dankans Ašers devās uz Bavārijas meža nacionālo parku Vācijā, lai uzņemtu attēlus ar jaundzimušiem lācēniem, kuri spēlējas. Tomēr fotogrāfam parkā neizdevās mazuļus atrast, tā vietā viņš pamanīja Eiropas brūno lāci, kurš netraucēti zvilnēja ūdenī, ziņo aģentūra «Rex Features».'

Ašers atklājis, ka attēlos redzamo Eiropas brūno lāci sākotnēji viņš pamanījis zvilnot uz kāda koka. Pēc neilga brīža ķepainis ierāpās ūdenī un, guļot ar kājām gaisā, pavadīja tajā apmēram pusotru stundu.

«Lācis patiešām izbaudīja ūdenī un nemitīgi centās atrast pēc iespējas ērtāku pozu,» stāsta Dankans, atklājot, ka ķepainis izskatījās ļoti atslābis.

Pēc tam, kad dzīvnieks no ūdens izrāpās, viņš nozuda no fotogrāfa redzes loka. Dankans uzskata, ka visdrīzāk lācis devās relaksēties vēl kādā citā vietā.

«Šie attēli man ir ļoti īpaši,» stāsta Ašers. «Lai arī esmu fotografējis lāčus vairākas reizes, es vēl nekad nebiju redzējis šādu uzvedību.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu