Kādus mājdzīvniekus izvēlas karaliskās ģimenes?

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/PA Wire

Četrkājainos mīluļus un citus mājdzīvniekus iecienījušas arī karaliskās ģimenes visā pasaulē. Lai arī monarhi galvenokārt priekšroku dod suņiem, piemēram, Kembridžas hercogu ģimenē dzīvo arī kāmītis vārdā Mārvins. Aplūko, kādus mājdzīvniekus iecienījušas karaliskās ģimenes!

 
Foto: AP/Scanpix

Karalienes Elizabetes suņi

Karaliene Elizabete II vienmēr devusi priekšroku Velsas korgiju suņu šķirnei. Savu pirmo korgiju vārdā Sūzena saņēma 18 gadu vecumā un četrkājaino mīluli ņēma līdzi, pat dodoties medusmēnesī ar princi Filipu.

Šobrīd karaliene Elizabete ir saimniece diviem Sūzenas pēcnācējiem - korgijiem Vilovai un Holijai, kā arī korgiju un takšu jaukteņiem Vulkānam un Kendijai.

 
Foto: PA Wire/Scanpix

Kembridžas hercogu kokerspaniels un kāmītis

Septiņus gadus vecais kokerspaniels Lupo pieder Kembridžas hercogu ģimenei. Ģimene to saņēma kā dāvanu no Keitas brāļa Džeimsa Midltona pēc abu kāzām 2011. gada aprīlī. Lupo bieži vien redzams arī Kembridžas hercogu ģimenes kopīgajās fotogrāfijās.

2016. gada sākumā Kembridžas hercogiem pievienojās vēl viens mājdzīvnieks - kāmītis vārdā Mārvins.

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: PA Wire/Scanpix

Kamillas Džeka Rasela terjeri

Kornvolas hercogiene Kamilla iecienījusi Džeka Rasela terjeru šķirni. 2012. gadā no suņu un kaķu patversmes viņa izglāba divus suņus - Betu un Blūbelu, kas šobrīd dzīvo kopā ar viņu.

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Frederika un Mērijas kollijs

Kroņprincis Frederiks un kroņprincese Mērija 2017. gada vasarā kļuva par saimniekiem kollijam vārdā Greisa. Pagājušajā gadā 12 gadu vecumā mūžībā devās ģimenes iepriekšējais suns - kollijs Zigijs.

 
Foto: Vida Press

Nīderlandes karaliskās ģimenes labradori

Nīderlandes karalim Vilemam Aleksandram un karalienei Maksimai ir trīs skaistas meitas, taču ģimenei pievienojuši arī divi melni labradori. Arī šīs ģimenes kopīgajās fotogrāfijās nereti redzami suņi.

Foto: Vida Press
 
Foto: Reuters/Scanpix

Monako princeses buldogs

Monako princese Karolīna iecienījusi buldogus. Viņa ir saimniece franču buldogam vārdā Romeo, un četrkājainais mīlulis kopā ar princesi palaikam apmeklē arī publiskus pasākumus.

Foto: Vida Press
 
Foto: Vida Press

Labradora retrīvera un pūdeļa jauktenis Norvēģijā

Norvēģijas kroņprincese Mete Marita un kroņprincis Hakons ir saimnieki ziņkārīgajam labradora retrīvera un pūdeļa jauktenim vārdā Mafins. Ārvalstu medijos 2017. gadā izskanēja informācija, ka ģimenes slēpošanas atvaļinājuma laikā kalnos suns kaut kur aizbēdzis. Drīz vien pēc notikušā ģimenei tomēr izdevās atrast savu mīluli.

Foto: Vida Press
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu