Emocionāli: pēc mājas nodegšanas 83 gadus vecs vīrietis satiek savu kaķi

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Facebook

83 gadus vecais Aļi Mese no Ordu provinces Turcijā nejauši nodedzināja pats savu māju, kad mēģināja aizkurt plīti un kaut kas nogāja greizi. Lai arī negadījumā pilnībā nodega viņa māja, Mesi līdz sirds dziļumiem saviļņoja fakts, ka no ugunsgrēka izdevies izglābties vienam no viņa četrkājainajiem mīluļiem.

Kad kaimiņi Aļi Meses mājās pamanīja ugunsgrēku, nekavējoties tika izsaukti ugunsdzēsēji, kas izglāba vīrieti, kā arī viņa sievu un dēlu no liesmām. Diemžēl ģimenes māju glābt vairs nebija iespējams.

Ugunsdzēsējiem izdevās izglābt arī vienu no Aļi četrkājainajiem mīluļiem - kaķi. Internetā publicēts emocionāls video, kurā vīrietis, skatoties uz sadegušo māju, apskauj savu mājdzīvnieku un raud.

Ārvalstu mediji ziņo, ka pēc emocionālā video publicēšanas internetā tūkstošiem cilvēku vēlējās palīdzēt Aļi un viņa ģimenei. Drīz vien tika atrasts jauns jumts virs galvas, kā arī tika saziedota summa, kas ļaus ģimenei iegādāties sadzīvei nepieciešamās lietas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu