Iepazīsties! Dalmācietis Čārlijs ar sirsniņām līdzīgiem plankumiem ap acīm

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Dalmācietis vārdā Čārlijs, tāpat kā citi šīs šķirnes kucēni, piedzima pavisam balts, plankumi sāka veidoties tikai laika gaitā. Apmēram četru mēnešu vecumā suņukam parādījās sirsniņu formas plankumi tieši ap acīm.

Čārlija saimniece Heilija suni adoptēja, kad viņš bija septiņas nedēļas vecs. Viņa iemīlēja suni jau pirmajā reizē, kad abi satikās, un tikai pēc kāda laika pamanīja, ka ap viņa acīm pamazām veidojas sirsniņām līdzīgi plankumi.

«Kad mēs ar Čārliju pirmo reizi satikāmies, tā patiešām bija mīlestība no pirmā skatiena,» stāsta Heilija. «Kad viņš piedzima, viņam nebija gandrīz neviena plankuma, taču sirsniņām līdzīgie plankumi sāka parādīties apmēram četru mēnešu vecumā.»

Čārlija saimniece ir sajūsmināta par četrkājainā mīluļa neparasto izskatu. «Vairāki cilvēki ir vaicājuši, vai sirsniņām līdzīgos plankumus esmu uzzīmējusi pati,» viņa atklāj.

Dzīvnieka interesantā izskata dēļ Heilija savam sunim izveidojusi arī sociālās vietnes «Instagram» profilu, kur viņa ikdienas gaitām nu jau seko līdzi vairāk nekā 30 tūkstoši interesentu.

Heart eyes x 4

A post shared by Charlie (@charlie.the.dalmatian) on

Hi ? . . . #dalmatian #dalmatiansofinstagram #dalmatianpuppy #loveeyes

A post shared by Charlie (@charlie.the.dalmatian) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu