Uzticams suns pie slimnīcas mēnešiem ilgi gaida saimnieku, kurš ir miris

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Sociālo tīklu lietotājus aizkustinājis kāds suns, kurš jau vairākus mēnešus savu saimnieku gaida pie «Santa Case de Novo Horizonte» slimnīcas Brazīlijā.

Brazīlijas vietējie mediji ziņo, ka suns pie slimnīcas gaida savu saimnieku jau apmēram četrus mēnešus. Sākotnēji viņš ieradās, skrienot līdzi ātrās palīdzības automašīnai, kurā tika vests viņa saimnieks - 59 gadus vecs bezpajumtnieks.

Suņa saimnieks iesaistījās kādā ielu kautiņā un guva nopietnus ievainojumus. Divus mēnešus vēlāk saimnieks slimnīcā nomira, taču viņa četrkājainais mīlulis joprojām gaida pie slimnīcas.

«Santa Case de Novo Horizonte» darbinieki suni regulāri baroja un padzirdīja, kā arī palīdzēja atrast jaunu saimnieku, kas dzīvo apmēram trīs kilometru attālumā no slimnīcas.

Tomēr, kad suns bija nonācis savās jaunajās mājās, slimnīcas darbinieki bija pārsteigti, atkal ieraugot dzīvnieku. Suns bija aizbēdzis no jaunajām mājām, lai turpinātu gaidīt savu saimnieku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu