Kurš te ir boss: agresīvs astoņkājis biedē nirēju

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Carters News Agency

Majestātisks astoņkājis biedējis kādu nirēju, mainot krāsu un izrādot agresīvu uzmanību, tādējādi parādot, kurš te ir boss.

Reti agresīvi astoņkājis pārsteidzis kādu nirēju, mainot krāsu līdz liesmojoši sarkanai, tādējādi izrādot agresiju un aizstāvoties.

Pieredzējis nirējs, kas peldējis Franču Rivjērā, saticies aci pret aci ar niknu astoņkāji, kas trīs reizes palielinājies izmērā.

Ēriks, kurš tūkstošiem reižu apmeklējis zemūdens pasauli, nekad iepriekš nebija sastapies ar šāda veida agresiju no astoņkāja.

«Es kādu laiku peldēju zem ūdens, kad pamanīju šo astoņkāji okeāna dibenā, stāsta fotogrāfiju autors, piebilstot, ka viņš bijis astoņu metru dziļumā, kad astoņkājis beidzis peldēt un «izaudzis» tik liels, cik vien iespējams.

«Es nebiju nobijies, zinot, ka tie nevar nodarīt nekādu ļaunumu, taču biju patiesi pārsteigts,» atzīst pieredzējušais nirējs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu