Jauna tehnoloģija zobārstniecībā aizvieto tradicionālo šļirci

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

4. un 5.aprīlī Latvijā ar lekcijām viesosies viens no ASV stomatoloģijas atzītākajiem speciālistiem, firmas «Milestone Scientific» direktors Dr. Jūdžins Kasagrande. Izstādes «Expo Latvia Dental 2013» ietvaros, 4.aprīlī plkst.10:00 un 5.aprīlī plkst.09:45 Radisson Blu Daugava Hotel, kā arī 4.aprīli plkst.14:00 Rīgas stomatoloģijas institūtā notiks lekcijas «21.gadsimta datorizēta anestēzija zobārstniecībā. Wand STA sistēma», portālam «Apollo» pastāstīja Gaidis Hartmanis, SIA «AG Medical» pārstāvis Baltijas valstīs.

Dr. Jūdžins Ralfs Kasagrande vairāk kā 30 gadus praktizējis Losandželosā, kosmētiskajā un atjaunojošajā zobārstniecībā. Viņš ir Kalifornijas štata zobārstniecības padomes un Losandželosas zobārstu asociācijas eksprezidents un ir ASV un starptautisko zobārstu kolēģiju stipendiāts. Dr. Kasagrande ir bijis Dienvidkalifornijas universitātes zobārstniecības fakultātes biedrs. Kā firmas «Milestone Scientific» starptautisko un profesionālo attiecību departamenta direktors vairāk kā 15 gadus Dr. Kasagrande ir starptautiska mēroga lektors vairāk kā 60 pasaules valstīs datorizētās anestēzijas jomā.

Wand STA sistēma, kas aizvieto tradicionālo šļirci, ir ASV kompānijas MILESTONE SCIENTIFIC izstrādāts datorizētas anestētiķa pievades un plūsmas regulēšanas instruments, pielietojams zobārstniecībā, visu veidu anestēzijas izpildīšanai. Wand STA nodrošina precīzāku injekciju, datora kontrolētu anestētiķa pieplūdi, kā arī paaugstina pacienta komforta līmeni, atvieglojot darbu zobārstniecības speciālistam. Ar Wand STA iekārtu var veikt visu veidu tradicionālās injekcijas, kā arī, paaugstināta sāpīguma dēļ, līdz šim nepraktizētas, vai reti praktizētas injekcijas. Ar Wand STA iekārtu veiktās injekcijas ir bezsāpīgas un bez blakusefekta, kas ir svarīgs priekšnoteikums jebkuram pacientam, it īpaši bērniem.

Šī inovatīvā 21.gadsimta tehnoloģija tagad pieejama arī Baltijas valstīs, ko nodrošina kompānija AG MEDICAL, kas ir MILESTONE SCIENTIFIC Inc. oficiālais pārstāvis šajā reģionā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu