Piecas «zāles», kas palīdz tikt galā ar paģirām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twaize, CC BY-NC-ND 2.0

Neviens nekad negrib izdzert parāk daudz, taču tā gadās. Ja nu gadījumā galvas izvēdināšana, Jāņu rītā pastaigājot pa pļavu, nelīdz un nelabums nepāriet, jāsāk izmantot nopietnāki paģiru ārstēšanas paņēmieni.

Lūk, pieci ieteikumi, kā tikt galā ar paģirām:

1. Ūdens

Ūdens ir pats svarīgākais un noteikti labākās zāles pret sausumu mutē. Ir ieteicams ūdeni dzert gan pirms, gan pēc gulētiešanas. Un nākamajās reizēs jāņem vērā, ka, izdzerot ūdens glāzi ik pēc katra alus kausa, paģiras nākamajā dienā būs vieglākas.

2. Kafija

Lai arī daudzi cilvēki ir pieraduši pie kafijas krūzes katru rītu, Jāņu rītā tas nebūtu pareizākais variants. Kafija var izraisīt vēl lielākas galvassāpes un arī migrēnu. Ja nu gadījumā bez kafijas nav iespējams dzīvot, pēc tās obligāti jāizdzer arī ūdens glāze.

3. Vēl alkohols

Ļoti slikta ideja ir paģiras ārstēt ar alkoholu. Ir sajūta, ka paliek vieglāk un nelabums pāriet, taču patiesībā process tikai paildzinās un drīz vien atkal būs paģiras.

4. Ēdiens

Kad ir paģiras, parasti gribas ēst ko stipru, kas piesien dūšu. Taču, lai pēc laika atkal nepaliktu slikti, tas nav ieteicams. Labāk izvēlēties augļus, kuros ir daudz sķidruma, grauzdētu maizi vai biezpienu.

5. Pretsāpju līdzekļi

Galvassāpes ir pat vēlams samazināt, lietojot pretsāpju tabletes. Galvenais ir tās nepārdozēt un nelietot tukšā dūšā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu