Latvijā viesosies pazīstamais naturopāts Džons Filders

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Pēc dabiskās veselības atjaunošanas centra ReCure ielūguma Rīgā ciemosies pasniedzējs, pētnieks, vairāku grāmatu autors, doktors Džons Filders.

Džona Fildera lekcija notiks 6. aprīlī plkst. 12.00 Biznesa augstskolas Turība telpās.

Džons Filders Austrālijā ir izveidojis Dabiskā dzīves veida akadēmiju un Dabiskās veselības asociāciju. Viņš ir Lielbritānijas Naturopātijas savienības un Starptautiskās Higiēnas ārstu asociācijas biedrs. Šī asociācija apvieno speciālistus, kuri ar vārdu higiēna izprot organisma iekšējo tīrību no toksīniem.

«Mēs esam ļoti pateicīgi Džonam, kurš 82 gadu vecumā piekritis mērot tālo ceļu uz Latviju, lai dalītos savā pieredzē, zināšanās un dzīves uzskatos. Viņa domas pilnībā sakrīt ar ReCure filozofiju, kuras pamatā ir cilvēks, kā vienots veselumus, un kura organismam pašam piemīt spēks, lai sevi izārstētu, jo ne jau tablete ir tas, kas dod veselību, bet gan mūsu organisma dzīvesspars un vitalitāte» uzskata ReCure centra dibinātāja Guna Bīlande.

Džons Filders ievēro Dabiskās higiēnas un naturopātijas pamatprincipus dzīvojot un strādājot savā bioloģiskajā saimniecībā Austrālijas ziemeļos. Viņš pats ir labākais piemērs teorijai, ka cilvēks, kurš dzīvo saskaņā ar dabas likumiem ir laimīgs un vesels. Filders jau 50 gadus ir svaigēdājs, tāpēc joprojām jūtas un izskatās neticami jauneklīgi. Viņš uzskata, ka slimības ir sekas ķermeņa pārslogotībai ar toksīniem, ko izraisa nepareiza ēšana, dzīves veids un fizisko aktivitāšu trūkums. Viņa ārstēšanas metodes balstītas uz cēloņu meklēšanu un holistisku – kompleksu pieeju, jo cilvēks ir emocionālu, garīgu un fizisku faktoru apvienojums.

Katru gadu Džons dodas ceļā apkārt pasaulei, lai dažādās valstīs uzstātos ar savām lekcijām. Pirmo reizi ar šī unikālā cilvēka dzīves pieredzi un zināšanām būs iespējams iepazīties arī interesentiem Latvijā. Lekcijā Filders runās par to, kā rodas slimības, kā novērst slimības cēloni nevis cīnīties ar sekām, kā saglabāt veselību ilgtermiņā. Tāpat lekcijas dalībnieki varēs uzzināt, kā cilvēka veselību ietekmē urbanizācija, stress un nepilnvērtīgs uzturs. Naturopāts dalīsies savās zināšanās par to, kā uzturs spēj nodrošināt organisma veselību un vitalitāti un kādi pamatprincipi jāievēro, lai dzīvotu saskaņā ar dabas likumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu