Pasaku terapijas seminārs sievietēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC licence

Šī gada vasarā Radošais Psiholoģijas centrs «Ģimenei» no 15. līdz 17.jūnijam viesu namā «Laikas», Ziemupē, organizē pasaku terapijas vasaras semināru sievietēm «Sievietes piedzimšana pie jūras», portālu «Apollo» informēja Sandra Jurberga .

Radošais Psiholoģijas centrs «Ģimenei» jau trešo gadu organizē pasaku terapijas semināru un nodarbību ciklu sievietēm. Kā papildmateriāls kalpo arī Ivetas Gēbeles izdotā grāmata «Pasaku dziedinošais spēks».

Seminārā «Sievietes piedzimšana pie jūras» būs iespēja:

· Iepazīties ar sieviešu dzīves musturiem jeb sižetiem pasakās; · Iepazīties ar katra sižeta lamatām un mācībstundām un iespējamiem ceļa meklējumiem izkļūšanai no lamatām; · Izprast kādā sižetā Tu dzīvo šobrīd, kādās lamatās esi iekļuvusi, kā no tām izkļūt; · Uzrakstīt savas dzīves jauno pasaku ar jaunu sižetu, kas dos Tev spēku, drosmi, uzdrīkstēšanos; · Iemācīties šo sižetu integrēt savā ikdienā, sadzīvē, attiecību pasaulē.

Tici, ka pēc šīm nodarbībām kļūsi redzīgāka, dzirdīgāka, jūtīgāka, viedāka. Ja būsi īpaši čakla skolniece - kļūsi prasīgāka (vispirms jau pati pret sevi). Ļoti iespējams, ka kādam tas šķitīs neizdevīgi, it īpaši Tavam vecajam draugam «upurim», kurš uzkāpis tronī un vada pār Tavu dzīvi. Tu varēsi pati uzņemties atbildību par savu dzīvi, par saviem lēmumiem. Seminārā aicinātas piedalīties visa vecuma sievietes.

Sīkāka informācija par semināru un pieteikšanos mājas lapā www.gimenei.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu