Kas ir reiki ekstrasensorā bezkontakta «ķirurģija»?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: shutterstock.com

Japānas tradicionālais Reiki piedāvā unikālu praksi – Reiki ekstrasensoro bezkontakta ķirurģiju.

Kā uzskata Reiki sistēma, visu saslimšanu un dzīves problēmu cēloņi vispirms ir meklējami cilvēka smalkajā enerģētiskajā plānā. Kā vēstī Reiki, jebkura saslimšana vai jebkura cita veida problēma vispirms parādās cilvēka enerģētiskajā plānā un tikai pēc zināma laika, kad sasniegta kritiskā robeža, tā parādās jeb materializējas cilvēka fiziskajā plānā.

Aicinām apgūt Tradicionālo Japānas Reiki ekstrasensoro bezkontakta «ķirurģiju», kas dos iespēju pēc Reiki sistēmas uzskata veiksmīgi «izoperēt» no cilvēka enerģētiskā plāna dažādu slimību un problēmu enerģētiskos aizmetņus. Nodarbības laikā iemācīsimies pareizi uzsākt, veikt un pabeigt šo «operāciju», lai tiktu sasniegts nepieciešamais rezultāts un cilvēku atbrīvotu no šiem enerģētiskajiem aizmetņiem. Kā uzskata Reiki sistēma, tad atbrīvojoties no šiem enerģētiskajiem problēmu aizmetņiem, problēma atstāj cilvēka dzīvi.

Nodarbībā apgūsim arī atbilstošos Reiki simbolus, kuri tiek izmantoti Reiki ekstrasensorās «ķirurģijas» laikā. Jebkuram Reiki praktiķim tā būs unikāla tikšanās ar šiem spēcīgajiem simboliem un spēcīgajām Reiki enerģijām.

Apgūsim arī ekstrasensorās diagnostikas metodes, kuras dos iespēju precīzi noteikt tās vietas cilvēka enerģētiskajā plānā, kur steidzami nepieciešama Reiki ekstrasensorās «ķirurģijas» iejaukšanās.

Priekšzināšanas un iniciācijas nav nepieciešamas, jo nodarbības apmeklētāji saņems Reiki iniciāciju 1.-3. pakāpei. Tiem Reiki praktiķiem, kuri jau ir saņēmuši 1.-3. pakāpes iniciācijas, šī būs iespēja tās nostiprināt vēl spēcīgāk un apgūt arī šo spēcīgo metodi.

Mācības notiks š. g. 15 decembrī 15.00 – 18.00, Rīgas centrā.

Organizē biedrība: «SAMSIDDĀRTHA»

Pieteikšanās: tavstemplis@gmail.com vai 20637730

Pilna informācija: www.misterija.info

Semināru vadīs: Nora deGold

Nora ir plaši pazīstama personības izaugsmes trenere un speciāliste, kura izglītību un akadēmiskos grādus ir ieguvusi psiholoģijas zinātnē. Jau no 1997. gada, paralēli psiholoģijas zinātnei viņa ir padziļināti pētījusi un apguvusi dažādus garīgos virzienus vairākās pasaules valstīs, tai skaitā Indijā, Nepālā, Ķīnā, kļuvusi par garīgo skolotāju un lektori daudzās visā pasaulē plaši pazīstamās garīgajās sistēmās un izstrādājusi vairākas unikālas personības izaugsmes autorprogrammas.

Katru gadu Nora dodas ekspedīcijās pa seno civilizāciju pēdām, kur pēta senās reliģijas un kultūras. Viņa ir māksliniece, fotogrāfe, pētniece, rakstniece, daudzu pazīstamu preses izdevumu publikāciju autore.

Visus šos daudzos gadus izceļas ar savu talantu vadīt seminārus un lekcijas, veikt dažādu tautu senos rituālus, kur pārsteidz ar savu runas mākslu un zināšanām. Viņa darbojas kā vieslektore vairākās organizācijās, kur regulāri tiek aicināta vadīt seminārus un lekcijas par dažādām ezoterikas un psiholoģijas tēmām.

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu