Rinogēls- Dabīgi pasargā un ārstē no iesnām

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklamas foto

Ikviena cilvēka organisms ir spējīgs reaģēt uz dažādiem vides faktoriem un kairinājumiem, izrādot pazīmes, kas liecina, ka kaut kas nenoris saskaņā ar tā būtību.

Drēgnajos un vēsajos gada mēnešos vislielākā iespējamība ir saskarties ar saaukstēšanās izpausmēm, par kurām liecina klepus, kakla sāpes, iesnas, paaugstināta temperatūra un šķaudīšana. Šīs izpausmes jeb simptomi parasti sākās pēkšņi un parasti pāriet 7 līdz 10 dienu laikā, tomēr mēdz būt arī gadījumi, kad kāds no šiem simptomiem var ilgt pat 3 nedēļas. Visbiežāk par saaukstēšanās slimību liecina iesnas. Iesnas ir tik izpatīta slimība visā pasaulē, ka ir izpelījusies ierakstu Ginesa rekordu grāmatā, vēl jo vairāk, ir izpētīts ka vidēji cilvēks savā mūža laikā cīnoties ar iesnām aizvada 3-4 gadus. Visneaizsargātākā paaudze ir bērni, kas ar iesnām saslimst, vidēji, trīs līdz astoņas reizes gadā.

Iesnas jeb rinīts (no latīņu val. rhinitis) ir deguna gļotādas iekaisums, kas parasti pavada augšējo elpošanas ceļu iekaisumu slimības. Pasaulē ir sastopami 250 dažādu vīrusi, kas spēj izraisīt iesnas. Tādēļ ar iesnu palīdzību organisms uzsāk cīņu ar infekcijas izraisītājiem. Visiem ir skaidrs fakts, ka iesnas izraisa diskomfortu, kas ir visai apgrūtinoši, jo tiek apgrūtināta elpošana, kādam zūd oža, pastiprinās nogurums, kā arī ilgstošākai slimošanai ar iesnām var pievienot arī galvassāpes, jo organismam netiek nodrošināts nepieciešamais skābekļa daudzums.

Iesnas jāuztver nopietni!

Savlaicīgi neizārstētas iesnas nopietni apdraud veselību, jo var pāriet hroniskā iesnu formā un izraisīt nopietnas komplikācijas, piemēram, izraisīt deguna blakusdobumu iekaisumu (haimorīts), pamatdobuma iekaisumu (sfeneoidīts), pieres dobuma iekaisumu (frontīts), etmoidālā dobuma iekaisumu (etmoidīts), kā arī vidusauss iekaisumu. Konstatējot saslimšanu sākuma stadijā daudzi ārstēšanai izmanto dabīgos ārstniecības līdzekļus, pielietojot paražas, kas ir mantotas no paaudzes paaudzē. Kāds dzer tējas, pastiprināti uzturā lieto bišu produktus, izmanto ēteriskās eļļas, cits skalo degunu ar sālsūdeni un ēd ķiplokus. Šādas metodes noteikti azotē nēsā katrs. Taču ko darīt, ja šāda ārstēšana nedod vēlamo efektu?

SIA ‘’Silvanols’’ piedāvā preparātus, kas ir veidots no dabīgajiem ārstnieciskajiem līdzekļiem. Ražojot līdzekļus pret iesnām, SIA ‘’Silvanols’’ ir ņēmis vērā faktoru, ka zālēm vajadzētu būt tādām, kas nebojātu deguna epitēlija skropstiņaparātu, kas nodrošina gļotādas normālās aizsargfunkcijas.

Iesnu profilaksei un ārstēšanai lieliski noderēs RINOGĒLS, kura sastāvā ir smiltsērkšķu, eikaliptu, dižegles, piparmētru eļļas un kliņģerīšu tinktūra. Aktīvo vielu komplekss mazina deguna gļotādas sekrēciju un tūsku, kas atbrīvo degunu un atvieglo elpošanu. Rinogēlam ir antibakteriāla un pretvīrusu iedarbība, kā arī Rinogēls veicina deguna gļotādas dzīšanu. Gaistošo ēterisko eļļu, ko satur Rinogēls, pozitīvā iedarbība izpaužas arī balsenē, trahejā un bronhos.

Lietošana:

Gelu plānā slānī uzziež deguna gļotādai un uz ādas tieši zem nāsīm. Lietošanas biežums atkarīgs no simptomu intensitātes, bet ne biežāk kā divas reizes stundā. RINOGĒLU nedrīkst lietot bērniem līdz 2 gadu vecumam. Neskaidrību gadījumā vaicājiet ārstam vai farmaceitam. Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju pirms zāļu lietošanas! Par zāļu lietošanu aicinām konsultēties ar ārstu vai farmaceitu.

Vai RINOGELS SPRAY, kura sastāvā ir smiltsērkšķu, eikaliptu, dižegles, piparmētru eļļas un kliņģerīšu tinktūra. Uz unikālas ūdenī šķīstošas pamatnes veidots izsmidzināms dabas vielu gēls. Sastāvā esošās aktīvās vielas atvieglo elpošanu caur degunu, uzveic baktērijas un vīrusus, un atjauno bojāto deguna gļotādu.

Lietošana:

Izsmidzina gēlu degunā, vēršot smidzinātāja uzgali pret nāss ārējām sieniņām, vairākas reizes dienā. Ieteicams pieaugušajiem un bērniem no 6 gadu vecuma.

Atcerieties! Veselīgs dzīves veids un pietiekamas fiziskās aktivitātes nodrošinās labu organisma darbību. Jo sportiskas aktivitātes palīdz asinīm cirkulēt straujāk, apgādājot ķermeni un elpceļus ar visu nepieciešamo, kā arī augļu, dārzeņu esamība uzturā, papildinās organismu ar nepieciešamajiem vitamīniem. Arī patīkamā iešana pirtiņā sestdienās var palīdzēt palikt veselam drēgnajos gadalaikos.

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu