Vai arī tavu ikdienu piepilda stress?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Katra cilvēka dzīve ir pilna pārsteigumu un izaicinājumu, kas ik dienu var likt piedzīvot dažādas emocijas - prieku, dusmas vai satraukumu. Šo emociju sarakstu varētu turpināt bezgalīgi, jo katrs cilvēks jūt un reaģē uz lietām vai darbībām individuāli. Taču ik dienu piedzīvot dažādas situācijas, kuras darbojas kā simulatori, izraisa organisma atbildes reakciju - STRESU.

Konflikts darbavietā, aizkaitinājums sabiedriskajā transportā, bailes vai uztraukums pirms eksāmeniem, visas šīs situācijas ir stresa ierosinātāji, kas liek just diskomfortu.

Saskaroties ar stresa izraisošām situācijām asinīs rodas stresa hormons kortizons, kas aktivizē organisma aizsargsistēmu. Taču ilgstoši darbojoties stresa faktoriem, šis atgriezeniskās saites mehānisms bieži nestrādā, iestājas aizsargsistēmu izsīkums un rodas stress - paātrinās asinsrite, sirdsdarbība un elpošana, pieaug enerģijas izmantošana visās organisma šūnās. Veidojas hormoni, kuri ietekmē olbaltumvielu, tauku, ogļhidrātu, ūdens un sāļu vielmaiņu. Noārdās taukaudi, lai organisms varētu saražot vairāk enerģijas, kas ļautu normāli pārdzīvot stresu.

Ar laiku cilvēks iemācās sadzīvot ar stresu, kas var ilgt no dažām dienām līdz pat vairākiem gadiem. Pat ja organisms pierod pie stresa, tas nenozīmē, ka viss ir kārtībā, šādas situācijas turpina savu destruktīvo ietekmi uz organismu. Parādās galvassāpes, sāpes vēderā, bezmiegs vai murgi, pastiprinās ādas problēmas izraisot pūtītes, pinnes un iespējams pat nepatīkamu ādas niezi. Šīs ir problēmas, kas var rasties stresa ietekmē un ja uz tām savlaicīgi netiek reaģēts, tad bez speciālistu palīdzības neiztikt.

Kā samazināt ikdienas stresu?

SIA «Silvanols» ir padomājis par iespēju samazināt Jūsu ikdienas stresu piedāvājot produktu «Relaxen», kas pieejams balzāma, kapsulu, pilienu veidā.

«Relaxen» ir veidoti balstoties uz kompleksas augu bāzes ar nomierinošu iedarbību, kas sekmē emocionālo līdzsvaru un stabilizē garastāvokli. Veicina mierīgu atpūtu pēc dienas stresa un veselīgu miegu. Preparāts ir veidots tā, lai būtu pieejams dažādām vecuma grupām, sākot jau ar 3 gadu vecumu, tādēļ no stresa var pasargāt arī pašus mazākos. Ražojot «Relaxen», SIA «Silvanols» ir padomājis par katru tā potenciālo lietotāju, tādēļ produkts ir pieejams dažādās formās, kas dod iespēju izvēlēties ērtāko lietošanas veidu.

Ja arī Jūs esat novērojuši, ka ikdienas dzīve ir stresa pilna, kas ietekmē Jūsu emocionālo un garīgo stāvokli, piemēram, esat kļuvuši vieglāk aizkaitināmi, ir parādījies uzmanības trūkums, bezmiegs, apetītes problēmas, tad lietojot «Relaxen», Jūs:

  • samazināsiet stresa izraisītās problēmas;

  • paaugstināsiet emocionālo un fizisko labsajūtu;

  • paaugstināsiet darba spējas;

  • uzlabosiet miega kvalitāti;

  • samazināsiet emocionālo un fizisko izsīkumu, izdegšanas sindroma attīstību.

    «Silvanols» savu «Relaxen» sēriju ir papildinājis ar JAUNUMU «Relaxen Forte» tablešu veidā. Šis produkts lieliski noderēs steidzīgajiem, nervozajiem pieaugušajiem, jo ir nepieciešama tikai 1 tablete vienreiz dienā.

Ņemot vērā Pasaules Veselības organizācijas atzinumu, ka jau 2030. gadā stress un depresija būs viens no vadošiem darba nespēju izraisošajiem iemesliem. Nemitīgais stress, pārslodze un konflikti apgrūtina darbinieku spēju koncentrēties darba uzdevumiem, būt produktīviem, radīs dažādus psihosomatiskus veselības traucējumus. Atliek tikai secināt, ka tikai cilvēka spēkos ir darīt visu iespējamo, lai maksimāli izvairītos no stresa un tā izraisošajām sekām, iespējami dabīgākā ceļā, ko arī piedāvā uzņēmums «Silvanols», kas savu produkciju balsta uz dabā pieejamiem produktiem.

Atcerieties, ka apvienojot SIA «Silvanols» radīto produktu «Relaxen» ar :

  • labu draugu, pie kura varēsiet ierasties, lai parunātos;

  • laiku, kad atpūsties;

  • pašsuģestiju;

  • paškontroli.

Jūs sasniegsiet vēl lielāku efektu un dzīvosiet dzīvi mierīgāk.

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu