Redzes korekcija, izmantojot femtosekunžu lāzeri

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dr. Solomatina acu rehabilitācijas un redzes korekcijas centrs piedāvā redzes korekciju ar jaunākās paaudzes lāzeri VisuMax, kurš ar visaugstāko precizitāti un tehnisko izcilību ļauj veikt redzes atjaunošanu pilnīgi jaunā līmenī.

XI. gadsimtā redzes lāzerkorekcijai sāka izmantot femtosekunžu lāzeri, kurš atšķirībā no vecajām metodēm ir maksimāli precīzs un rada minimālas radzenes struktūras traucējumus.

FEMTO-LASIK, FLEX UN SMILE – jaunākās redzes korekcijas tehnoloģijas, ko bieži dēvē arī par premium-klases redzes korekciju. Tas ir šodienas lepnums refrakcijas ķirurģijā. Šo tehnoloģiju galvenās priekšrocības:

  • Maksimāli precīzs redzes korekcijas aprēķins augstas pakāpes tuvredzībai un astigmātismam;

  • Nodrošina ļoti ātru rehabilitācijas periodu;

  • Nav sāpīgs un nerada diskomforta sajūtu;

  • Operācijas laikā nepastāv komplikāciju risks, kuru izraisa tradicionālais radzenes grieziens ar mehānisko žileti, ko pielieto veicot vecas paaudzes metodes (LASIK u.c.) ;

  • Iespēja strādāt ar plānu radzeni, kas nav iespējams operējot ar vecajām tehnoloģijām;

  • Stabili ārstēšanās rezultāti;

  • Minimālas radzenes traumas

Jaunākās metodes - vislabākā pacienta izvēle ar tīklenes distrofiju, ko bieži sastop pacientiem ar tūvredzību. Cilvēki, kuriem iepriekš tika liegta redzes korekcija medicīnisku kontrindikāciju dēļ (piemēram, augstas pakāpes tuvredzība vai plāna radzene), tagad ir brīnišķīga iespēja ieraudzīt pasauli. Femtosekunžu lāzeris, VisuMax, to ietekme uz radzenes audiem un ķirurģiskā iejaukšanās, ir ļoti saudzējoša.

Tādas operācijas kā LASIK un tā modifikācijas (superLASIK, u.c.) nu jau ir vēsture. Progresīvākā un visdrošākā redzes korekcijas metode pasaulē, oftalmologu skatījumā, ir femtosekunžu lāzeris, VisuMax, FEMTO LASIK, FLEX, SMILE. Tehnoloģiju attīstība mūsdienās ir tik strauja, tomēr Dr. Solomatina acu centrs tiek tam līdzi, jo piedāvā redzes korekciju tikai ar jaunākās paaudzes tehnoloģijām. Piemēram, šobrīd viena no premium klases lāzera korekcijas operācijām tiek atzīta SMILE. To veic tikai ar femtosekunžu lāzeri VisuMax, kas novērš jebkādas smagas komplikācijas nākotnē. Izvēloties šo metodi, klients izvairās no keratokonusa attīstības riskiem vai sausās acs sindroma pēc redzes korekcijas, kas arī ir raksturīga vecajām tehnoloģijām. Arī dr. Solomatina acu centrā ir pieejams SMILE!

Dr. Solomatina acu centra

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu