Ārstnieciskais pedikīrs MFD Veselības centrā «Iļģuciems»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Astronomiskais pavasaris ir klāt! Nepaies ilgs laiks, kad pēdu izskats kļūs īpaši aktuāls. Ja pēdām ir nepieciešama aprūpe, bet vēl nav atrasts savs speciālists, tagad ir īstais laiks to izdarīt!

Kvalitatīva pēdu un nagu aprūpe ir nepieciešama ikvienam, bet īpaši svarīgi to veikt, ja ir izteikti ādas sabiezējumi uz pēdām, ar tendenci uz plaisāšanu. Noteikti pie podologa jāvēršas cilvēkiem ar nagu sēnīšu infekciju, kā arī diabēta slimniekiem, kuriem ir īpaši svarīga problemātisko vietu visprecīzākā apstrāde.

Ja laikus netiek pievērsta uzmanība pēdu stāvoklim, neregulāri tiek veikta to apkopšana, nēsāti nepiemēroti apavi, var rasties dažādas pēdu saslimšanas, kuru ārstēšanai nepieciešams ārstnieciskais pedikīrs. Lai pēdu ārstēšana neieilgtu, jāievēro veselīgas pēdas priekšnoteikumi un, kā iesaka speciālisti, reizi mēnesī jāveic kvalitatīvs pedikīrs.

Atšķirībā no pedikīra meistara, kurš nodarbojas ar veselas pēdas vizuālo apstrādi, podologs:

  • novērtē kāju nagu un pēdu ādas stāvokli;
  • veic ādas sabiezējumu, varžacu, kārpu, sēnīšu infekcijas sabojātu nagu, ieaugušu nagu un sāpīgu nagu valnīšu, kā arī deformētu nagu likvidēšanu;
  • nepieciešamības gadījumā nosūta arī pie attiecīga ārsta speciālista, piemēram, dermatologa vai ortopēda;
  • palīdz cilvēkiem ar pastiprinātām kāju svīšanas problēmām;
  • izskaidro, kādi ir piemērotākie kāju krēmi un losjoni, kā kopt un vingrināt pēdas, kādiem pedikīra piederumiem dot priekšroku ikdienā, kādas zeķes un apavus valkāt utt.

Procedūra tiek veikta ar sausā pedikīra aparātu, izmantojot speciālus uzgaļus. Speciālists apstrādā pēdu ādu, likvidējot liekus ādas veidojumus, izmantojot īpaši smalku uzgali, nekādu durošu vai griezošu priekšmetu izmantošana nav nepieciešama. Ar šo aparātu nav iespējams noņemt veselo ādu, toties atmirusī ādas daļa tiek noņemta pilnībā.

Pēdas visu mūžu izdabā mūsu vēlmēm, ir laiks par tām parūpēties!

Ārstnieciskā pedikīra cena ir Ls 15,00.

www.mfd-ilguciems.lv

Darba laiks:

darba dienās 8:00 – 20:00

sestdienās 9:00 – 15:00

svētdienās – slēgts

Seko MFD Veselības grupas jaunumiem sociālajos tīklos:

twitter.com/mfdlv

facebook.com/mfd.lv

draugiem.lv/mfd

MFD Veselības grupa uzsāka savu darbību vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā 250 000 pacientu dažādās vietās Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. MFD Veselības grupu pārstāv mūsdienīgi veselības aprūpes centri un doktorāti: Veselības centrs «Pārdaugava», «Iļģuciems», «Dziedniecība» un «Možums-1», plašs doktorātu tīkls, kardiocentri, diagnostikas nodaļas, sieviešu veselības centri «Vita», zobārstniecības klīnikas «ASTRA dent» un «Nova Dent». MFD lepojas ar modernu medicīnisko aprīkojumu un vairāk kā 700 darbinieku lielu kolektīvu.

* Apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu