Praktisks seminārs: pavasara dzirksts Tevī!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Praktisks un intensīvs seminārs tavam ķermenim, prātam un dvēselei! Ar jautājumiem un atbildēm, sarunām un sajūtām, mūziku un kustību - 6. martā Labo Sajūtu Laboratorijā.

Aicinām ģērbties viegli un ērti, par pārējo būs padomāts!

Ceļā pie sevis mēs atkal un atkal varam atklāt, ka katrā no mums slēpjas vēl neizdīgušas «sēklas» - mūsu spējas, mazi talanti, enerģijas un prieka avoti, ko neesam vēl atklājuši vai tikai tos nojaušam un atļauju tiem izpausties atliekam uz vēlāku laiku.

Tuvojas pavasaris, un daba mostas arī katrā no mums. Apstājies, ieklausies un sajūti kura no dusošām «sēklām» – Tava doma, vēlme vai sapnis viegli «drebina» Tevi, lai izlauztos pretī pavasarim, izpaustos un sajustu kopā ar Tevi savu plaukšanas un ziedēšanas prieku.

SEMINĀRĀ:

SAJUŠANA. Sajust savu «sēklu».

Sajust sevi - kas un kā tas ir? Sava sievišķās un vīrišķās daļas apzināšanās. Kur par daudz atdodam un ko par maz paņemam vai došanas un ņemšanas līdzsvarošana! Jautājumi, mūzika un meditācija.

SATIKŠANĀS. Satikties ar savas «sēklas» augšanas ceļu.

Satikties ar sevi - kas un kā tas ir? Gaidas vai rīcība. Satikties ar savām domām, jūtām, ķermeni un savu gribu! Dzīvot saskaņā ar to! Kustība, sajūtas un atbildes.

SADARBOŠANĀS. Sadarboties ar pasauli, lai ziedētu un nestu augļus. Būt mijiedarbībā ar sevi, otru un pasauli. Pacietība. Pateicība. Prieks. Trīs dārgumi, kas bagātina tavu dzīvi.

Semināra vadītāja: Antra Sloka-Jakovļeva, Mag.Psych., eksistenciālā psihoterapeite, attiecību un komunikāciju jomas konsultante, praktiķe, biodanza skolotāja.

Seminārs notiks - 6. martā plkst. 19.15.

Maksa: 15 EUR vienam / 22 EUR pārim (pāris mūsu izpratnē ir mamma un meita, mīļotie, divas draudzenes u.c.).

Mēs parūpēsimies par jogas paklājiņiem, sedziņām, ūdeni, tēju, autostāvvietu.

Savu dalību piesaki:

Labo Sajūtu Laboratorija

Brīvības gatve 214b-504, Rīga

+371 29 330 280

www.navayoga.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu