Ventspils Ūdens piedzīvojumu parkā gaidām Tevi no 1. septembra!*

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ventspils Ūdens piedzīvojumu parks piedāvā atpūtu Ūdens atrakciju zonā un SPA zonā.

Ūdens atrakciju zonā izveidots 1,6 m dziļš mākslīgo viļņu baseins, kurā viļņi darbojas periodiski. Baseinā ir pretstraumes masāža un strūklas. Šajā daļā ir arī siltais baseins ar ūdens kaskādi un horizontālām masāžas strūklām, bērnu baseins ar figūrām - čūsku, putnu un sēni, kā arī divas 53 un 56 m garas un 6 m augstas slīdrenes, «Kalnu upe», divas SPA vannas un sauna.

SPA zonā atrodas trīs dažādas pirtis – Turku pirts, aromātiskā sauna un Tylarium sauna, sāls istaba, aukstā ūdens baseins, piecvietīga masāžas vanna, masāžas dušas, aukstā ūdens toveris un mākslīgā ledus ģenerators.

Turku pirtī apmeklētāji paši var izvēlēties četrus dažādus aromātus. Pirtīs, saunās un sāls istabā skan nomierinoša mūzika. Sāls istaba ir telpa, kur sienas, griesti un grīda ir pārklātas ar īpašu sāls kārtu.

Uzturēšanās sāls istabā veicina visa organisma attīrīšanos un atjaunošanos, noņem uzkrāto stresu un nogurumu, uzlabojas ķermeņa ādas struktūra un noregulējas dabiskā vielmaiņa, paaugstinās organisma spēja pretoties dažādām slimībām. Uzturēšanos sāls istabā rekomendē, lai ārstētu elpošanas ceļu slimības, plaušu slimības, ādas slimības un profesionālās slimības. To iesaka apmeklēt smēķētājiem un tiem, kas strādā putekļainās vai slikti vēdinātās telpās, vai arī telpās, kur ir kondicionēts un pārāk sauss gaiss. Sāls istabu iesaka apmeklēt arī bērniem ar vāju imunitāti, diatēzi, alerģiju, bronhiālo astmu u. c. slimībām. Sāls istabā ieteicams uzturēties 15 – 20 minūtes.

Gan ūdens atrakciju, gan SPA pakalpojumus var iegādāties kopā vai atsevišķi. Vienreizējs Ūdens piedzīvojumu parka Ūdens atrakciju un SPA kompleksa apmeklējums ilgst 2 stundas. Ir iespēja iegādāties arī dienas kartes.

Gaisa temperatūra atrakciju un SPA zonā ir ap + 28˚C, viļņu baseinā, kas savienots ar slīdkalniņiem ap + 26˚C, bet bērnu baseinā, masāžas vannās un burbuļvannās ap + 36˚C.

Ventspils Ūdens Piedzīvojumu parks - Tavai dienai pievienotā vērtība!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu