Pasaules trakākās diētas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Scanpix»/AP

Uz ko tikai cilvēki nav gatavi, lai iegūtu skaistu ķermeni! Šeit daži traki ieteikumi.

1. Dzert aukstu ūdeni! Vislabāk — ledainu ūdeni. Organisms tērē vienu kaloriju, lai par grādu paaugstinātu viena ūdens grama temperatūru. Jāteic gan: lai ēstu bez jebkādiem ierobežojumiem, dienas laikā jāizdzer vismaz trīs spaiņi ledus auksta ūdens.

2. Pēc ilgiem pētniecības darbiem zinātnieki secinājuši, ka katra cilvēka smadzenēs ir centrs, kurš atbild par ķermeņa masu. Tāpēc pēc straujas novājēšanas iespējams ātri atgūt iepriekšējo svaru, jo smadzeņu atbildīgais centrs to atceras. Tāpēc neatgriezeniski novājēt var, mākslīgi palielinot ķermeņa svaru — nēsājiet ķieģeļus mugursomā, vājējiet un attiecīgi atbrīvojieties no kāda ķieģeļa. Tāpēc arī grūti atgūt svaru pēc dzemdībām — attiecīgais smadzeņu centrs atceras, ka svars bija lielāks.

3. Aromterapeiti iesaka ābolu, zaļu banānu, vanilīna vai piparmētru smaržu, jo tieši šīs smaržas nerosina apetīti, tāpēc varēsiet iztikt bez ēdiena.

4. Amerikāņu dietologi iesaka neskaitīt kalorijas, bet gan skaitīt, cik reižu ceļam dakšiņu pie mutes. Lai novājētu, pietiks, ja dakšiņu cilāsiet 60–70 reižu.

5. Franču ārsts iesaka vērot mēnesi — Pilnmēness laikā dzeriet pēc iespējas vairāk šķidruma, bet augošā Mēnesī ēdiet tikai dārzeņus!

Jums nepatīk šis diētu piedāvājums? Nu, esam padomājuši arī ko ekstrēmāku!

Zinātāji apgalvo, ka izlēkšana ar izpletni nozīmē mīnuss trīs kilogrami.

Toties lietuviete Staņislava Monstviliene iesaka dienā apēst divus kilogramus smilšu. Viņa to dara jau piecus gadus un ir apmierināta.

Mājsaimniece no Volgogradas iesaka neaizrauties ar diētām, bet vienkārši izmest ledusskapi (kopā ar produktiem), gāzes plīti un sākt dzīvoklī kapitālo remontu. Tad iegūsiet divus labumus — novājēšanu un izremontētu dzīvokli.

Šim ieteikumam autors nav zināms, bet metode pazīstama — iztērējiet visu naudu dārgam apģērbam, kurš ir pāris izmēru par mazu, kurpes pērciet uz ļoti augsta papēža. Nauda produktiem nebūs, toties daudz stimulu vājēšanai.

arabio.ru

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu