Jauns portāls dabīga uztura piekritējiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

www.evielas.lv

Ne vienu vien cilvēku mulsina uz produktu iepakojumiem redzamie «E» burtiņi. Vieni biedē, ka E vielas izraisa dažādas slimības un pat ļaundabīgus audzējus. Citi apgalvo, ka pārtikas piedevas ir nekaitīgas, un atgādina, ka to skaitā ir arī citronskābe un C vitamīns. Tomēr ir skaidrs, ka cilvēkiem, kuri ir jutīgi un alerģiski, būtu jāpievērš pastiprināta uzmanība pārtikas produktu sastāvam un tajā esošajām pārtikas piedevām. Tāpat arī īpaši uzmanīgi pārtika jāizraugās bērniem un grūtniecēm. Portāls «Evielas.lv» dod iespēju katram pašam iepazīties ar plašu informāciju par pārtikas produktiem pievienotajām piedevām, lai izvēlētos vislabāko un veselīgāko uzturu sev un savai ģimenei.

Portāla «Evielas.lv» apmeklētāji var arī iesaistīties tā veidošanā, iesūtot fotogrāfijas ar pārtikas produktu iepakojumu un sastāvu. Bildes tiks publicētas portālā, kur tās citiem apmeklētājiem nodrošinās informāciju par populārāko produktu sastāvu un atvieglos ikdienas pārtikas pirkumus. Palīdzi uzlabot portālu «Evielas.lv», lai izvēlēties dabīgu un veselīgu pārtiku kļūtu aizvien vienkāršāk!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu