Vingrinājumi skaistām krūtīm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai saglabātu vai arī uzlabotu savu krūšu formu bez ķirurģiskas iejaukšanās, krūtis ir jātrenē.

Vislabāk to sākt darīt, pirms krūtis ir zaudējušas formu, taču arī nedaudz nošļukušas krūti var ar vingrinājumiem nedaudz «pievilkt».

Krūšu vingrinājumu komplekss sievietēm:

1. Stāvot uz ceļiem, ar taisnām rokām atspiedies pret zemu balstu apmēram metra attālumā no sevis (piemēram, dīvāna malu), saliec rokas tā, lai ar krūtīm pieskartos pie balsta. Izmantojot tikai roku spēku, atgriezies sākuma stāvoklī. Rokas turi plecu platumā, neizliec jostasvietu. Vingrinājumu atkārto tik, cik vari, pakāpeniski nonākot līdz 15 atkārtojumiem. Kad esi apguvusi šo vingrinājumu, izvēlies zemāku balstu, beigās piepumpējies no grīdas.

2. Saliec rokas elkoņos un savieno plaukstas plecu augstumā. Ar visu spēku spied plaukstas vienu pret otru, tā, lai sajustu, kā saspringst krūšu muskuļi, noturi 10 sekundes, tad atbrīvojies. Vingrinājumu atkārto 15–20 reizes. Pēc tam saliektās rokas pacel virs galvas, savieno plaukstas un 15–20 reizes atkārto šo vingrinājumu.

3. Šim vingrinājumam būs vajadzīga elastīga gumija. Apsēdies uz krēsla, iztaisno muguru, plecus atpakaļ. Rokās paņem gumiju, izstiep rokas priekšā plecu augstumā, tad sāc tās virzīt uz sāniem, stiepjot gumiju. Virzi rokas uz sāniem, cik vien vari, tad noturi 10 sekundes un lēnām atgriezies sākuma stāvoklī. Atkārto vingrinājumu 10–15 reizes, skaties, lai rokas būtu vienā augstumā.

4. Apgulies uz grīdas, rokas izstiep uz sāniem. Sasprindzinot rokas muskuļus, ieelpojot centies pacelt krūškurvi, pēc tam atgriezies sākuma stāvoklī, atbrīvo rokas un izelpo. Atkārto vingrinājumu 15 reizes.

5. Kājas plecu platumā, kreisā roka uz gurna, ar labo roku gaisā zīmē lielu apli, krūšu muskuļiem jābūt sasprindzinātiem, trīs reizes uz priekšu, trīs — atpakaļ; maini rokas. Vingrinājumu atkārto 8–10 reizes. Pēc tam izpildi vingrinājumu ar abām rokām reizē, imitējot peldētāja kustības. Visu centies veikt ātrā tempā. Lai palielinātu vingrinājuma slodzi, var paņemt rokās hanteles.

6. Nogulies uz grīdas, ceļi saliekti, pēdas pie grīdas. Katrā rokā paņem pa hantelei un izstiep rokas taisnas uz priekšu. Ieelpo un lēnām virzi rokas uz sāniem, nepieskaroties grīdai, noturi 10 sekundes, tad izelpojot lēnām atgriezies sākuma stāvoklī. Pievērs uzmanību, lai mugurkauls būtu pie grīdas, nevis izliekts. Atkārto 10–15 reizes.

P. S. Katru dienu izpildot šos vingrinājumus, redzams rezultāts būs jau pēc piecām nedēļām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu