Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Vistas buljons — labākās zāles

Foto: Irēna

<b>Konkursa noteikumi šeit...</b>

Vistas buljonam nepieciešams:

2 lieli sīpoli1 burkāns2 selerijas saknes1,5 kg vistas gaļas8 melno piparu graudiņi2 lauru lapaspētersīļu zaļumi1,5 l ūdenssāls

Pagatavošana:

Sīpolus, burkānus, selerijas saknes nomizo un sagriež lielos gabalos. Vistu liek ūdenī, uzvāra un noputo. Tad pievieno pārējās sastāvdaļas, uzliek vāku un uz lēnas uguns vāra trīs stundas.

Zupu nolej sietā, gaļu izmanto citiem ēdieniem. Buljonu atdzesē, noņem virspusē sakrājušos taukus. Buljonu izmanto citu ēdienu pagatavošanai vai pasniedz karstu.Buljonu var sasaldēt un uzglabāt ledusskapī.

0 Komentāri