Vistas buljons — labākās zāles

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Irēna

<b>Konkursa noteikumi šeit...</b>

Vistas buljonam nepieciešams:

2 lieli sīpoli1 burkāns2 selerijas saknes1,5 kg vistas gaļas8 melno piparu graudiņi2 lauru lapaspētersīļu zaļumi1,5 l ūdenssāls

Pagatavošana:

Sīpolus, burkānus, selerijas saknes nomizo un sagriež lielos gabalos. Vistu liek ūdenī, uzvāra un noputo. Tad pievieno pārējās sastāvdaļas, uzliek vāku un uz lēnas uguns vāra trīs stundas.

Zupu nolej sietā, gaļu izmanto citiem ēdieniem. Buljonu atdzesē, noņem virspusē sakrājušos taukus. Buljonu izmanto citu ēdienu pagatavošanai vai pasniedz karstu.Buljonu var sasaldēt un uzglabāt ledusskapī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu