Sieviete ar divu nedēļu starpību laidusi pasaulē dvīņus

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Kāda sieviete no Teksasas pasaulē laidusi dvīņus ar divu nedēļu starpību, ziņo ārvalstu medijs «New York Post». Lai arī dzemdību process bija ļoti sarežģīts un ilgs, bērnu veselības stāvoklis ir uzlabojies.

17. janvārī sieviete Latroja Vulridža (LaTroya Woolridge) no Teksasas, kura bija dvīņu gaidībās, pasaulē laida vienu no bērniem - meitiņu Amaru. Tobrīd ritēja 24. grūtniecības nedēļa. Ārsti nebija pārliecināti, vai Amara izdzīvos, jo, atrodoties dzemdē, bija ļoti grūti saklausīt meitenītes sirdspukstus. Tomēr dzemdību process noritēja veiksmīgi. Amara piedzimstot svēra apmēram 540 gramus.

«Kad viņa piedzima, es redzēju, kā kustās viņas kājiņa. Es biju tik atvieglota, taču baidījos par turpmāko,» māmiņa atklāja aģentūrai «Caters News». «Nākamās divas nedēļas bija emociju pilnas.»

Pēc Amaras nākšanas pasaulē, mammas dzemdē joprojām atradās vēl viens mazulis. Ārsti sievietei lika visu laiku gulēt, lai mazulis mammas vēderā pavadītu pēc iespējas ilgāku laiku un piedzimtu vesels.

«Katru dienu ārsti veica medicīniskas pārbaudes un atgādināja, cik daudz nozīmē katra diena, ko mazulis turpina pavadīt dzemdē,» notikušo atceras Latroja.

Divas nedēļas pēc tam, kad pasaulē bija nākusi Amara, sieviete pasaulē laida savu otro bērniņu - dēlu vārdā Artūrs.

«Kad Artūrs piedzima, es sapratu, cik būtisks bija mazuļa dzemdē pavadītais laiks,» Vulridža atceras. «Mēs esam saviļņoti par brīnumu, uz kuru noskatījāmies paši ar savām acīm,» atklāja jaunā māmiņa.

Abi jaundzimušie pēc dzemdībām turpināja atrasties ārstu aprūpē, taču viņu veselības stāvoklis arvien uzlabojās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu