Krūtis var palielināt ar domu spēku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC licence

Kāds britu hipnotizētājs apgalvo, ka sievietes ar domu spēku var palielināt savas krūtis un to tvirtumu, vēsta britu laikraksts «The Daily Telegraph».

Pēc Deivida Naita vārdiem, sievietes ar hipnozi var palielināt krūtis līdz pat diviem izmēriem. Lai to izdarītu, pietiek vien iegādāties viņa hipnozes kompaktdisku komplektu, un būtiskas izmaiņas būs pamanāmas jau trīs mēnešu laikā.

Kā apgalvo Naits, pēc viņa klientu atsauksmēm, 85% sieviešu ir apmierinātas ar rezultātu. Ja rezultāta nav, hipnotizētājs sola atdot par diskiem samaksāto naudu.

Tomēr, kā brīdina BBC televīzija, kļūt par «akreditētu» hipnotizētāju itin viegli var arī bez jebkādas kvalifikācijas. Kā raidījumā «Inside Out» atklāja vadītājs Kriss Džeksons, nav grūti piereģistrēt savu kaķi vairākās šķietami profesionālās industrijas organizācijās — nepieciešams vien viltots diploms un noteikta naudas summa, lai apmaksātu reģistrāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu