Aromterapijas labās īpašības! II

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aromterapija palīdzēs jums atgūties no stresa pilnās ikdienas, atgūt fiziskos un garīgos spēkus, uzlabos garastāvokli, kā arī noderēs skaistumkopšanā.

Aromāti

  • Lavandai piemīt īpaši nomierinoša ietekme, un tās aromāts dod garīgu pacēlumu. Tā ir lielisks līdzeklis cīņā ar baktērijām. Veicina brūču dzīšanu, palīdz, ja ir sasitumi.
  • Eikalipts ir viens no pasaulē garākajiem un stiprākajiem kokiem. Tā lapas ir efektīvs antibakteriāls līdzeklis, kas palīdz, ja ir dažādas elpceļu problēmas. Eikalipts mazina elpceļu pietūkumu, attīra un spēcina.
  • Tējas koka eļļa varētu būt viens no visefektīvākajiem aromterapijas līdzekļiem, lai cīnītos pret baktērijām un vīrusiem, veicinot organisma dziedēšanu. Tai piemīt dezinficējošas īpašības, tāpēc tējas koka eļļu var izmantot brūču un sasitumu ārstēšanā.
  • Jasmīnam piemīt dzimumdziņu pastiprinošas īpašības.
  • Rozes eļļa ir mīlestības eļļa; tā tik tiešām atver sirdi un der abiem dzimumiem.
  • Sandalkoka eļļa atmodina seksualitāti. Indijā sandalkoka aromāts tiek izmantots par palīgu meditācijā.

Daži brīdinājumi

Sameklē sertificētu speciālistu aromaterapeitu un konsultējies par neskaidriem jautājumiem.

Eļļas ir spēcīgas vielas, ko nekad nevajadzētu lietot iekšķīgi bez pieredzējuša aromaterapeita ieteikuma.

Aromterapijas eļļas nekad nezied tieši uz ādas. Vienmēr ekstrakta eļļas atšķaidīšanai izmanto balasta eļļu.

Aromterapijas efektivitāte ir atkarīga no izvēlētā eļļas veida. Eļļas var būt dažādas, un tās tiek uzskatītas par dzīvo spēku augu bioloģiskos procesos. Tās var būt ļoti koncentrētas un indīgas vai arī maigas un dziedinošas.

Uzmanību!

Uzmanies no sintētiskām eļļām. Lai gan tās varētu būt līdzīgas dabiskajām, tajās nav dziedējošā spēka. Sintētiskām eļļām galvenās sastāvdaļas nekad nebūs identiskas ar dabiskām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu