Otrdienas horoskops: 20. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Horoskops otrdienai, 20. martam.

AUNS Tavā uzmanības centrā nonāks notikumi mājās, ģimenes dzīvē. Labs laiks, lai uzlabotu attiecības ar līdzcilvēkiem. Priekšniecība var izteikt atzinību par paveikto darbu, kā nākas uzslavēt.

VĒRSIS Darba lietas būs pārsteigumiem bagātas. Iespējams, kāds no kolēģiem var jūtami pārbaudīt tavu pacietību ar savu haotisko rīcību. Galvenais, nedari neko tādu, ko vēlāk var nākties nožēlot.

DVĪŅI Pastiprināsies interese par dzīves praktisko, materiālo pusi. Izdosies paredzēt notikumu gaitu un gūt no tā sev labumu. Veiksies visu veidu pārrunās, kā arī ar reklāmu saistītos projektos.

VĒZIS Būsi nodarbināts ar jautājumu, vai tiec pienācīgi novērtēts darba jomā. Pārdomāt šādas lietas nenāk par ļaunu, taču rīkoties emociju uzplūdā nevajadzētu. Tavas ambīcijas var izrādīties pārāk sakāpinātas.

LAUVA Nerīkojies pārgalvīgi, tā izvairīsieties no liekām problēmām. Var parādīties zināmi sarežģījumi attiecībās ar kolēģiem. Būsi visai neapdomīgs, nevajadzīgi spītīgs, kas būs galvenais problēmu cēlonis.

JAUNAVA Tev veicināsies sarunas ar līdzīgi domājošajiem. Ja nepieciešams, vari lūgt viņiem palīdzību finansiālu jautājumu risināšanā. Privātā jomā būsi diezgan noslēgts, partnerim grūti izdibināms.

SVARI Labāk strādāt un atpūsties vienatnē, mēģinot atgūt dzīves līdzsvaru un iekšējo harmoniju. Šī diena lielā mērā būs pārbaudījumu brīdis tavai nervu sistēmai un spējai savaldīties.

SKORPIONS Darbā var aktualizēties juridiska rakstura jautājumi. Ja būsi pacietīgs, risināsi lietas ar sev raksturīgo apdomīgumu, spēsi tikt galā arī ar patiesi sarežģītiem uzdevumiem. Vakars solās būt gana romantisks.

STRĒLNIEKS Daudz laika pavadīsi pārdomās par materiālā stāvokļa uzlabošanu. Varbūt apsvērsi iespējas mainīt darbu. Ir vērts ieklausīties radinieku, kolēģu padomos, tajos slēpsies liela daļa patiesības.

MEŽĀZIS Labvēlīgs brīdis saimnieciskiem jautājumiem. Labi sapratīsies ar priekšniecību, mācēsi pasniegt savas idejas vēlamā gaismā, gūt atbalstu nākotnes projektiem. Kādu Mežāzi var pārsteigt saaukstēšanās.

ŪDENSVĪRS Iespējami sarežģījumi attiecībās ar jaunāko paaudzi. Ģimenes problēmu dēļ var parādīties nomāktība, kas traucēs pilnvērtīgi pildīt darba pienākumus. Esi dubultā piesardzīgs, veicot aprēķinus.

ZIVIS Tu šobrīd pastiprinātu uzmanību pievērsīsi pretējam dzimumam. Kādam iespējamas interesantas tikšanās, kā arī kaislīgi mīlas romāni. Precētie var sagaidīt greizsirdības scēnas no partnera puses.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu