Ceturtdienas horoskops: 22. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News/Scanpix

Horoskops ceturtdienai, 22. martam.

AUNS No tevis šodien staros labestība un mīlestība. To sajutīs arī tava ģimene, kurai būtu vēlams veltīt lielāko dienas daļu. Taču, ja bērni sastrādājuši kādas palaidnības, izrādi lielāku stingrību!

VĒRSIS Garastāvoklis var nedaudz sašķobīties, kam pie vainas var būt finansiāla rakstura nebūšanas. Taču šie sarežģījumi ātri vien atrisināsies! Dienas izskaņā vēlēsies būt kopā ar mīļoto cilvēku.

DVĪŅI Dzīvesprieka trūkumu tev patiesi pārmest nevarēs, tieši pretēji, to spēsi dāvāt arī citiem. Lielisks brīdis pievērsties saviesīgu pasākumu organizēšanai, kāpt uz skatuves, uzrunāt plašāku auditoriju.

VĒZIS Darba lietas virzīsies uz priekšu ar divkārt lielu ātrumu. Taču diena nav piemērota privātu jautājumu risināšanai. Tāpēc smagas attiecību nebūšanas labāk risināt pēc kādas dienas, divām.

LAUVA Tiec vaļā no grūtsirdības, melanholijas, un labākais veids, kā to izdarīt, ir uzņemties papildu pienākumus vai pievērsties radošām aktivitātēm. Varbūt ir vērts izrunāties ar kādu, izsūdzēt bēdas.

JAUNAVA Paveiksi ne mazums svarīgu lietu. Šodien izpaudīsies tavas organizatoriskās dotības un plānošanas talants. Zīmīgs brīdis Jaunavām, kuras pūlas zinātnes un arīdzan pedagoģijas lauciņos.

SVARI Labvēlīgs laiks jaunu kontaktu veidošanai. Finansiālajos jautājumos ieteicams konsultēties ar speciālistu, atturēties no spontāniem lēmumiem. Mājas dzīvē gribēsi uzlabot apstākļus, veicināt komfortu.

SKORPIONS Rūpīgāk kontrolē savus izteicienus, jo tie var radīt sarežģījumus attiecībās ar līdzgaitniekiem. Nav ieteicamas pārrunas ar priekšniecību. Kādam Skorpionam būs jādodas neplānotā komandējumā.

STRĒLNIEKS Ieturi zināmu distanci attiecībās ar augstākstāvošajiem. Savukārt, ja esi boss, raugies uz padotajiem, ar lielāku nopietnību un kritiku. Nav vēlams apspriest privātās dzīves sīkumus darbavietā.

MEŽĀZIS Pirms risini kādu problēmu, atrodi patiesos tās rašanās iemeslus. Ieklausies kolēģu teiktajā, kā arī neļauj spītībai radīt liekus sarežģījumus. Pēcpusdienā datortehnika var sagādāt problēmas.

ŪDENSVĪRS Centies, lai tavi vārdi sakristu ar darbiem. Šodien prātīgāk atturēties no ilgtermiņa saistību uzņemšanās. Izdarot kādu pirkumu, necenties par visu varu ietaupīt, jo, kā zināms, skopais maksā divreiz.

ZIVIS Ja vien pieliksi pietiekami daudz pūļu, noteikti sasniegsi cerēto! Nav labvēlīgs laiks nekustamā īpašuma iegādei. Ieteicams pievērst lielāku uzmanību bērniem. Tevi aizraus filozofiski, reliģiski temati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu