Pirmdienas horoskops: 26. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops pirmdienai, 26. martam.

AUNS Centies par katru cenu pabeigt iesāktos darbus. Tavas atvasītes var izteikt pārmetumus, ka nepavadi pietiekoši daudz laika kopā ar viņām. Centies vakaru veltīt savstarpējo attiecību uzlabošanai!

VĒRSIS Pieaugs dzīvesprieks, sajutīsi pieplūstam papildu enerģiju. Izmanto to, lai sasniegtu jaunas virsotnes darba jomā. Labvēlīgs laiks sarunām ar priekšniecību. Noteikti palutini savu otro pusīti.

DVĪŅI Rūpīgāk izvērtē visus par un pret, pirms pieņem kādu lēmumu, neļaujies vieglprātīgai nostājai, tā ne pie kā laba nenovedīs. Nebūtu vēlams dot solījumus, kā arī risināt nekustamā īpašuma jautājumus.

VĒZIS Priekšniecība var būt neapmierināta par kādu no taviem izgājieniem. Zvaigznes silti iesaka lieki neizaicināt likteni, būt apdomīgam savos izteicienos, savaldīt radušās emocijas, aizvainojumus.

LAUVA Tu vēlēsies apliecināt sevi līdz šim neapgūtā lauciņā. Savos lēmumos būsi drosmīgs, ātri pieņemsi lēmumus un darīsi to nekļūdīgi. Šodien pareizāk atturēties no lieliem pirkumiem.

JAUNAVA Būsi noskaņots radināt līdzgaitniekus pie lielākas kārtības, taču ar to vari izraisīt dusmas, neapmierinātību tavā virzienā. Centies ievērot zināmu balansu starp savām un apkārtējo vēlmēm, vajadzībām.

SVARI Šī tev būs veiksmīga diena. Vari veltīt laiku gan lietišķām, gan radošām lietām. Naudas jautājumus labāk kārtot līdz pēcpusdienai, jo vēlāk var parādīties neliela izklaidība, aizmāršīgums.

SKORPIONS Var aktualizēties ar tirdzniecību un reklāmu saistīti darbi. Tev izdosies rast kopīgu valodu ar ārzemju partneriem. Attiecībās ar mīļoto būsi romantisks, vēlēsies veicināt dvēselisku noskaņu.

STRĒLNIEKS Daudzas nesaskaņas, pretrunas tev izdosies atrisināt, pateicoties savam šarmam, runas dotībām. Kādam Strēlniekam var saasināties hroniskas kaites, cits būs jutīgāks pret fiziskām pārslodzēm.

MEŽĀZIS Nav vēlams risināt ģimenes problēmas darba laikā. Labāk vispār atturēties no personisku problēmu cilāšanas un visu uzmanību veltīt profesionālajām lietām. Vakarā esi uzmanīgāks pie auto stūres.

ŪDENSVĪRS Veiksies sarunās ar varas pārstāvjiem, kā arī visu veidu finanšu darījumos. Attiecībās ar mīļoto cilvēku nedari neko pārsteidzīgu, neko tādu, ko vēlāk nāktos rūgti nožēlot. Atturies no alkohola lietošanas.

ZIVIS Apkārt valdošās netaisnības, pat ja tieši neattieksies uz tevi, aizskars, tās uztversi personiski. Neļauj, lai sīkas, ikdienišķas nebūšanas tava fantāziju un jūtīgums padara par milzu problēmām!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu