Otrdienas horoskops: 27. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops otrdienai, 27. martam.

AUNS Var gadīties, ka apmaldies trijās priedēs, taču ātri spēsi noorientēties situācijā un tikt uz pareizā ceļa. Pievērs lielāku uzmanību darījumu juridiskajai pusei. Attiecībās ar mīļoto cilvēku valdīs saskaņa.

VĒRSIS Drošāk izsaki savu viedokli, jo tā gūsi sev jaunus domubiedrus, atbalstītājus. Tas palīdzēs arīdzan sajusties pārliecinātākam par sevi. Pievērs lielāku uzmanību masu medijos izskanējušai informācijai.

DVĪŅI Uz nākotni raudzīsies cerīgi, jo tā, tavuprāt, nesīs ne mazums interesantu iespēju un tu šajā ziņā nekļūdīsies! Saskarsmē ar radiniekiem var rasties domstarpības nekustamā īpašuma jautājumos.

VĒZIS Vēlies vai ne, bet tu vari tikt iejaukts notikumu virpulī, kurš norimsies tikai uz vakarpusi. Nebūs nekāds brīnums, ja dienas izskaņu vēlēsies pavadīt vienatnē. Lai atslābinātos, vari iebaudīt glāzi laba vīna.

LAUVA Gādāsi par savas dzīvesvietas drošību. Labs laiks, lai uzstādītu signalizāciju vai apdrošinātu savu nekustamo īpašumu. Būsi ļoti atsaucīgs pret tuviniekiem, centīsies visādi izdabāt viņu vēlmēm, vajadzībām.

JAUNAVA Lietišķais noskaņojums palīdzēs darba lietās. Tu nostiprināsi savu autoritāti kolēģu vidū, gūsi arīdzan augstākstāvošo novērtējumu. Zīmīga diena Jaunavām, kuras strādā pedagoģijas jomā.

SVARI Liela nozīme panākumos būs spējai rast kopīgu valodu ar augstākstāvošajiem. Šodien lieliski noderēs tavas vidutāja dotības, diplomāta talants. Ja iespējams, atturies risināt ar tieslietām saistīto.

SKORPIONS Tevi ceļā uz mērķi nespēs apturēt neviens. Lielisks brīdis, lai uzdrošinātos īstenot savas kvēlākās ieceres. Vienīgi jābūt piesardzīgam visu veidu juridiskajās formalitātēs, kā arī aprēķinos!

STRĒLNIEKS Ļoti atbilstošs mirklis, lai pievērstos kolektīvām aktivitātēm. Tev veiksies saimnieciski organizatoriski pasākumi, spēsi uzņemties komandas līdera lomu, pieņemt atbildīgus lēmumus.

MEŽĀZIS Liktenis tev var piespēlēt kādu izdevīgu projektu, un tikai no tavas izlēmības, uzdrošināšanās būs atkarīgs, vai izmantosi radušās iespējas. Ir vērts ieklausīties vecāku kolēģu ieteikumos.

ŪDENSVĪRS Centies uz šobrīd notiekošo raudzīties nedaudz reālistiskāk, citādi pārlieku ideālistiskā nostāja var sagādāt tev vilšanos. Šis ir piemērots laiks, lai sakārtotu sevi garīgajā plānā.

ZIVIS Tava intuīcija darbosies nevainojami. Ātri vien sapratīsi, ja kāds tevi cenšas apvest ap stūri. Šodien būtu prātīgi atturēties no juridisku jautājumu risināšanas, vairāk laika veltīt radošiem projektiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu