Ceturtdienas horoskops: 29. marts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops ceturtdienai, 29. martam.

AUNS Vairāk domāsi par izpriecām un pārējo atstāsi otrā plānā. Taču esi uzmanīgs, ja priekšniecība ko uzodīs, būs nepatikšanas. Pareizāks rīcības plāns būtu īstenot savus pienākumus un tikai tad ļauties dzīves baudām.

VĒRSIS Rīkojies taisnīgi un centies apvaldīt savas emocijas. Labvēlīgs laiks, lai sāktu visu veidu mājokļa remontus vai pat tā celtniecību. Attiecībās ar mīļoto cilvēku valdīs miers un saticība.

DVĪŅI Būsi liels prātotājs, vēlēsies domās pārcilāt globālas lietas, saskatīt dažādas kopsakarības, taču ikdienas pienākumi liks vien atlocīt piedurknes un ķerties pie ierastajiem darbiem. Esi pacietīgs un savaldīgs.

VĒZIS Iespējams, gūsi panākumus, pateicoties ietekmīgu cilvēku atbalstam. Dienas sākumā izvairies no sasteigtas, pārsteidzīgas rīcības. Necenties būt pārāks par citiem. Nepārvērtē savu nozīmīgumu.

LAUVA Šodien pareizāk būtu paļauties tikai uz saviem spēkiem, lai arī cik pārliecinoši skanētu apkārtējo solījumi sniegt atbalstu tev. Ja tev jādodas uz kādu no valsts iestādēm, dari to labāk pēcpusdienā.

JAUNAVA Tev var pavērties lieliskas karjeras veidošanas iespējas. Galvenais, nesāc svārstīties, apsverot saņemtos piedāvājumus, tie noteikti būs tev kā radīti. Psiholoģiskās barjeras palīdzēs pārvārēt otrā pusīte.

SVARI Esi aktīvāks, aizstāvot savas intereses, nebaidies pateikt kādu asāku vārdu, jo ne vienmēr var glaudīt visus pa spalvai. Tu lieliski spēsi orientēties birokrātijas džungļos, juridiskajās niansēs.

SKORPIONS Atvasītes neslēps savus brīvos uzskatus, kuri var nedaudz šokēt tevi. Labākais risinājums mierīga saruna, lietojot tev piemītošās psihologa dotības, dzīves pieredzi un filozofisko pasaules redzējumu.

STRĒLNIEKS Strauja un ražīga diena. Šobrīd var parādīties iespēja paplašināt savas profesionālās zināšanas. Saskarsmē ar kolēģiem tu būsi atvērts un vēlēsies kopīgi ģenerēt jaunas idejas.

MEŽĀZIS Var nākties pieņemt svarīgus lēmumus, kuru sakarā galvenais nerīkoties steigā. Labs padomdevējs būs laiks, kā arī objektīva situācijas izvērtēšana. Pēc darba kāds no kolēģiem var pierunāt doties izklaidēties.

ŪDENSVĪRS Labvēlīgs laiks dažādām reformām, uzlabojumiem. Veiksies pārrunās ar augstākstāvošajiem. Tavs prāts būs noskaņots ikdienā ielaist vairāk inovāciju, modernās tehnoloģijas.

ZIVIS Diena būs patiesi veiksmīga, ja vien lieki neizaicināsi likteni un necentīsies paveikt neiespējamo. Bērnu palaidnības ieteicams uztvert ar sapratni un neaizrauties ar moralizēšanu vai striktu attieksmi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu