Svētdienas horoskops: 1. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Horoskops 1. aprīlim, svētdienai.

AUNS Ir pienācis īstais brīdis atslābināties, aizmirst par visām raizēm, uztraukumiem un vienkārši veltīt laiku sev. Ja vēlies, vari apmeklēt visdažādākās skaistumkopšanas vai atveseļošanās procedūras.

VĒRSIS Uzskatīsi, ka labs tas darbs, kas padarīts. Šī nostāja var veicināt pārliecību, ka diena jāvelta profesionālajām lietām, kuras neesi paspējis pabeigt nedēļas laikā. Pēcpusdienu gan velti mīļotajam.

DVĪŅI Tu lieliski sapratīsies ar līdzcilvēkiem, tāpēc nebūs nekāds brīnums, ja tiksi uzaicināts uz vairākiem izklaides pasākumiem vienlaikus. Izvēlies tusiņu pēc interesēm, nevis pieklājības principa.

VĒZIS Diena lielākoties tiks veltīta atvasīšu audzināšanai. Pēdējā laikā viņas būs kļuvušas pārlieku dumpinieciskas, un nu tu vēlēsies nedaudz mazināt nesaskaņas jūsu starpā, kas tev arīdzan lieliski izdosies.

LAUVA Visas dienas garumā, tavi kompanjoni būs laba oma un gaišs skatījums uz dzīvi. Vari doties izbraucienā vai izbaudīt kāda muzeja vai mākslas izstādes apmeklējumu. Vakarā tevī modīsies piedzīvojumu gars.

JAUNAVA Pa galvu šaudīsies domas par mājas labiekārtošanu, taču tu nebūsi pārliecināts, vai to vari atļauties. Tavs taupīgums teiks priekšā pareizu domu, no pārmaiņām interjerā pagaidām vajadzētu atturēties.

SVARI Jutīsi iekšēju nepieciešamību pēc pārmaiņām izskatā. Kāds Svaru zīmes pārstāvis pilnībā nomainīs savu garderobi, cits sāks daudz citādāk kombinēt esošos apģērbus. Tā vai citādi, tu panāksi kāroto efektu!

SKORPIONS Nesāc nomākt sevi ar pārāk nopietnām pārdomām par dzīvi. Tāpat jau pietiek lietu, par ko lauzīt galvu. Šobrīd labāk ņem un atpūties pēc sirds patikas, un dari to kopā ar otro pusīti!

STRĒLNIEKS Iespējams, gūsi panākumus kādās sporta aktivitātēs. Ar neatlaidīgu rīcību panāksi gandrīz visu, ko būsi iecerējis. Vakarpusē izjutīsi pamatotu nespēku, pagurumu, tāpēc laicīgi dodies pie miera.

MEŽĀZIS Zvaigznes sola nesteidzīgu, patīkamu gaisotni. Vispiemērotākā būtu atpūta mājās, taču, ja nolemsi apmeklēt saviesīgu pasākumu, ātri vien atradīsi līdzīgi domājošos, izbaudīsi jautrus mirkļus.

ŪDENSVĪRS Diena paies vienā steigā. Varbūt iegādāsies jaunas mēbeles vai kā citādi veicināsi komfortu savā miteklī. Vakarā var parādīties tendence visu uztvert pārlieku saasināti, personiski.

ZIVIS Piemērots mirklis jaunu zināšanu iegūšanai, un tu to mierīgi varēsi darīt, nepametot mājas omulīgo atmosfēru. Saskarsmē ar mīļoto cilvēku darīsi visu, lai otrs justos lieliski, par ko pats izjutīsi patiesu gandarījumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu