Trešdienas horoskops: 4. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops trešdienai, 4. aprīlim.

AUNS Darba lietas būtu ieteicams virzīt uz priekšu ar divreiz lielāku sparu, jo šis ir ļoti labvēlīgs laiks nopietnu jautājumu risināšanai un jaunu sadarbību veidošanai! Neatstāj novārtā ģimenes problēmas.

VĒRSIS Tevi pavisam negaidīti var iepriecināt kāds draugu vai tuvinieka apciemojums. Patīkamā atkalredzēšanās izvērsties jautrā un interesantā pasākumā. Vakara gaitā var rasties jaunas, interesantas biznesa idejas.

DVĪŅI Nav ieteicama pārāk aktīva rosība. Esi taupīgāks ar enerģijas tērēšanu, jo šobrīd tās krājumi var nebūt pārāk lieli. Prātīgāk būtu paveikt visnepieciešamākos darbus un doties ātrāk mājup atpūsties!

VĒZIS Par saviem sasniegumiem vēlēsies informēt plašāku publiku, jo tu skaidri apzināsies, ka tādējādi tev var tikt piedāvātas jaunas izaugsmes iespējas. Dienas izskaņa solās paiet romantiskās noskaņās.

LAUVA Tavu plānu īstenošanai var traucēt neizskaidrojami, pat nedaudz mistiski apstākļi. Draudzības vārdā var nākties tērēt savu dārgo laiku, taču ar paveikto būsi apmierināts un tas atsvērs visu!

JAUNAVA Esi taisnīgs, ja tuvinieku starpā izcēlies strīds. Mīļotais cilvēks var izrādīt nelokāmību kādā jautājumā. Samierinies ar viņa kaprīzēm un untumiem, jo tā saglabāsi mieru savstarpējās attiecībās!

SVARI Svarīgus jautājumus prātīgāk būtu risināt līdz pusdienas laikam. Iespējams, vakarā māja būs pilna ar cilvēkiem, tie būs vai nu negaidīti ciemiņi, vai kolēģi, kurus būsi uzlūdzis pie sevis uz kokteiļa glāzi.

SKORPIONS Atturies no pārlieku «piparotām» frāzēm, jo tās var izraisīt saasinājumus attiecībās ar kolēģiem, priekšniecību. Tev šodien padosies visu veidu plānošana, analītiskais darbs. Mājas dzīvē valdīs miers.

STRĒLNIEKS Veiksies komandas darbs. Liela nozīme būs ārējiem apstākļiem, nevis individuālajai profesionalitātei. Ģimenes locekļi var pārsteigt ar savu uzvedību. Iespējama neliela ķilda ar mīļoto cilvēku.

MEŽĀZIS Tu pratīsi risināt darba lietas, ar apbrīnojamu precizitāti. Lielu nozīmi var spēlēt arīdzan mīļotā cilvēka morālais atbalsts. Vakarā ieteicama mierīga un patīkama atpūta. Nav vēlams lietot alkoholu.

ŪDENSVĪRS Labvēlīga diena radošajiem pasākumiem. Tu pratīsi pārliecināt, labvēlīgi ietekmēt apkārtējos. Nebūs nekāds brīnums, ja kļūsi par sava veida padomdevēju, psihologu saviem līdzgaitniekiem.

ZIVIS Vari droši apgūt dažādas praktiskas profesionālās iemaņas. Sekmēsies arī radošs darbs. Nepievērs uzmanību nelabvēļu aktivitātēm, neliecies traucēties, ja kāds tev kaut ko aizrāda!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu