Pirmdienas horoskops: 9. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops pirmdienai, 9. aprīlim.

AUNS Var nākt gaismā kāds tavs noslēpums, kurš savukārt var radīt pāris neveiklas situācijas. Taču, ja liksi lietā humoru, spēsi mazināt radušos spriedzi. Šodien labāk veiksies radošo jomu pārstāvjiem.

VĒRSIS Būsi ļoti lietišķs, mācēsi atstāt par sevi zinoša, pieredzējuša profesionāļa iespaidu. Piemērots brīdis, lai mēģinātu paplašināt savu sadarbības partneru loku, kā arī iegūtu jaunas zināšanas.

DVĪŅI Būsi pacilātā noskaņojumā. Labā oma palīdzēs veiksmīgāk risināt ikdienišķas lietas, it sevišķi to var izjust ar tirdzniecību saistītie Dvīņi. Dienas izskaņā labprāt ļausies mīļotā cilvēka apskāvieniem.

VĒZIS Necenties par visu varu mainīt apkārtējos apstākļus, šobrīd prātīgāk ir pielāgoties esošajai situācijai, kā arī atturēties no līdzgaitnieku kritizēšanas. Esi piesardzīgs, parakstot dokumentus.

LAUVA Labvēlīgs laiks radošām lietām. Tevis izrādītā iniciatīva, kā arī vēlme sasniegt jaunas virsotnes noteikti tiks novērtēta no priekšniecības puses. Saudzē kuņģi un lieto uzturā vieglāku pārtiku.

JAUNAVA Centies būt nedaudz pacietīgāks! Rezultāts sekos, tikai tam būs nepieciešams ilgāks laiks. Atšķirīgo uzskatu dēļ iespējamas nelielas nesaskaņas ar kolēģiem. Neļauj strīdiem pāraugt nopietnā konfliktā.

SVARI Var aktualizēties ar grāmatvedību, dažādām atskaitēm saistītais. Šodien lieti noderēs tavas analītiskās dotības, spēja pārliecināt citus cilvēkus. Privātā dzīvē var realizēties patīkamas pārmaiņas.

SKORPIONS Tu lieliski izpratīsi līdzcilvēkus, kas savukārt veicinās savstarpējās attiecības. Dienas pirmā puse piemērota pārrunām, savukārt pēcpusdiena atbilstoša individuālam darbam.

STRĒLNIEKS Iespējams, saskarsies ar neparedzētiem izdevumiem. Lai ģimenes budžets nepiedzīvotu pārāk lielu triecienu, esi apdomīgāks iepērkoties, rūpīgāk izvērtē cenas un kvalitātes attiecību.

MEŽĀZIS Veiksies finansiālajos darījumos. Vari organizēt prezentācijas, tikties ar masu mediju pārstāvjiem. Darba būs patiesi daudz, taču tu lieliski tiksi ar visu galā, pat pats varbūt brīnīsies, kā tev tas izdevās.

ŪDENSVĪRS Priekšnieki Ūdensvīri būs gatavi ņemt vadības grožus savās rokās un likt saprast padotajiem, ka nekāda slinkošana nebūs. Savukārt «ierindas kareivji» pratīs aizstāvēt savas tiesības, intereses.

ZIVIS Zvaigznes iesaka rūpīgāk plānot savu darba dienu, kārtīgi piefiksēt visas tikšanās un nenovērst savu uzmanību ar blakus lietām. Ja iespējams, šodien atturies risināt finansiāla rakstura jautājumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu