Otrdienas horoskops: 10. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops otrdienai, 10. aprīlim.

AUNS Iespējams, liktenis var piespēlēt jaunas peļņas iespējas. Tai pašā laikā esi uzmanīgāks, parakstot līgumus, pacenties pirms tam pārliecināties, ka esi pārrunājis visas svarīgās ar darījumu saistītās nianses.

VĒRSIS Galveno uzmanību koncentrēsi naudas aspektam. Tas attieksies gan uz profesionālo, gan privāto lauciņu. Sapņosi par augstāka stāvokļa iegūšanu, lielāku algu, taču šobrīd kardinālus soļus spert nevajadzētu!

DVĪŅI Tavā dzīvē var ienākt situācijas, cilvēki, kuri liks aizdomāties par tādiem jēdzieniem kā liktenis, karma, augstāki spēki. Laba diena, lai veidotu dažādus kontaktus, būtu sabiedrībā un garīgi bagātinātos.

VĒZIS Var izdoties atrisināt ieilgušus ar dzīvesvietu saistītus jautājumus. Panākumos darba jomā lielu lomu spēlēs spēja saprasties ar priekšniecību, kā arī prasme pielāgoties mainīgajiem apstākļiem.

LAUVA Piemērota diena pārmaiņām ārējā veidolā. Jauns apģērbs vai frizūra var mudināt uz dzīvi palūkoties nedaudz citādi, optimistiskāk. Attiecībās ar apkārtējiem būsi draudzīgs, komunikabls un koķets.

JAUNAVA Notikumiem bagāta diena. Var iznākt kārtot vairākas lietas vienlaicīgi, taču tev tas sekmīgi izdosies! Noteikti aktīvāk izmanto mūsdienu tehnoloģiju, interneta sniegtās iespējas.

SVARI Tev lieliski padosies analītiskie pienākumi, informācijas apkopošana. No darba brīvajā laikā aktīvi rosīsies pa māju. Varbūt nolemsi veikt pārkārtojumus miteklī, ar to pārsteidzot ģimenes locekļus.

SKORPIONS Tu daudz laika veltīsi pārdomām par dzīvi. Kādam Skorpionam var rasties vēlme pievērsties ar labdarību saistītām aktivitātēm. Mīļotais cilvēks vēlēsies vakaru pavadīt romantiskā gaisotnē.

STRĒLNIEKS Vairāk ieklausies savās sajūtās, pašsajūtā. Ja jūties saguris, neraujies par varītēm strādāt, labāk paņem brīvdienu. Šodien vēlams būt piesardzīgākam ar izteiktajiem apgalvojumiem.

MEŽĀZIS Kādam no kolektīva var būt vajadzīgs tavs profesionālais padoms vai morāls atbalsts. Centies būt atsaucīgs, jo arī tev pašam kādreiz var rasties nepieciešamība pēc draudzīga pleca.

ŪDENSVĪRS Tu vari kļūt pārlieku uzstājīgs, vēloties pārliecināt apkārtējos par savu taisnību. Svarīgi, lai tavā rīcībā būtu labi pārbaudīta informācija, pārdomāti argumenti, citādi tavi centieni būs neauglīgi.

ZIVIS Nav īstais brīdis risināt ar nekustamo īpašumu, apdrošināšanu saistītus jautājumus un neļaujies spiedienam, ja to grib darīt tuvinieki. Labāk velti laiku ikdienišķiem pienākumiem vai radošām iecerēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu