Trešdienas horoskops: 11. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops trešdienai, 11. aprīlim.

AUNS Ja nekādi netiec galā ar šā brīža pienākumiem, kā arī saproti, ka ir veltīgi lauzties slēgtās durvīs, tad paņem brīvsoli un dodies apskatīt citu zemju kultūru vai vienkārši atpūties ģimeniskā atmosfērā.

VĒRSIS Ar izteiktu mērķtiecību turpināsi vakar iesāktās lietas. Iespējams, tev tiks uzticēti jauni, daudz interesantāki pienākumi. Pateicoties labajai omai, attiecības ar otro pusīti kļūs krāšņākas.

DVĪŅI Tavā galvā dzims aizvien jaunas idejas, esošo problēmu iespējamie risinājumi. Tai pašā laikā neskaitāmie pienākumi liks tev nedaudz apmulst, brīžiem vienkārši nezināsi, kam dot priekšroku.

VĒZIS Šodien iespējama saskare ar iekšējām pretrunām, svārstībām. Tev būs nepieciešams gudrs padoms no dzīvespieredzējušākas personas. Nav izslēgts, kāds Vēzis sev vajadzīgās atbildes meklēs pie astrologa.

LAUVA Diena būs veiksmīga. Iespējams, tieši šobrīd liktenis tevi savedīs kopā ar ietekmīgiem cilvēkiem, kuri nospēlēs būtisku lomu tavā turpmākajā karjeras attīstībā. Vakarā vēlēsies nobaudīt glāzi laba vīna.

JAUNAVA Būsi tā koncentrējies uz nosprausto mērķi, ka nemanīsi apkārt notiekošo. Ja pārāk ieciklēsies savās vēlmēs, vari palaist garām lietas, kuras tavā dzīvē ir patiesi svarīgas. Esi piesardzīgāks pie stūres.

SVARI Kaut arī turpināsi veikt to pašu darbu, ko agrāk, tomēr skaidri un gaiši sapratīsi, ka vecās metodes ir sevi izsmēlušas. Tas nozīmē - dosies papildināt savu zināšanu, profesionālo iemaņu krājumu.

SKORPIONS Iespējams, sajutīsi kāda cilvēka labvēlīgo ietekmi un ļausi viņam ienākt savā dzīvē. Šis brīdis ir piemērots, lai atskatītos uz sasniegto, potenciāli nospraužot jaunus, nopietnākus mērķus.

STRĒLNIEKS Finansiālais stāvoklis uzlabosies, tomēr tas nenozīmē, ka varēsi atļauties jaunus tēriņus. No tevis tiks prasīta atbildīgāka rīcība, proti, uzkrājumu veidošana. Mīļotais spēs sniegt vērtīgus padomus.

MEŽĀZIS Var pavērties labas iespējas sadarbībai ar ārzemēm. Noteikti esi aktīvāks, parādi savas zināšanas, taču vispirms pienācīgāk novērtē pats sevi! Ģimenes dzīvē centies būt atvērtāks, nedaudz dzīvespriecīgāks.

ŪDENSVĪRS Iespējams, dienas notikumi nedaudz izsitīs no sliedēm, varbūt vienkārši būsi paguris no lielās slodzes. Ja sajūti pietuvojamies skumjas, drūmu omu, dodies izklaidēties kopā ar saviem domubiedriem.

ZIVIS Mēģināsi pārliecināt otro pusīti, ka nepieciešamas pārmaiņas interjerā. Varbūt tīri intuitīvi sajutīsi, ka sēdi vai guli sev nelabvēlīgā vietā, pēc feng shui principiem, un vēlēsies ko darīt lietas labā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu