Piektdienas horoskops: 13. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops piektdienai, 13. aprīlim.

AUNS Kāda neatrisināta lieta var radīt sarežģījumus pašreizējā darba procesā. Šobrīd nav vēlamas pārrunas ar priekšniecību. Veiksme vairāk smaidīs Auniem, kuri saistīti ar skatuves mākslu, it īpaši mūziku.

VĒRSIS Labvēlīgs brīdis, lai organizētu dažāda veida tikšanās, pieņemšanas. Būsi dzīvesprieka pilns, gatavs gāzt jaunus kalnus. Dienas izskaņu ieteicams pavadīt mājās, atturēties no vēlām pastaigām.

DVĪŅI Esi godprātīgs finansiālajos darījumos, pildi norunātās saistības, citādi tava profesionālā reputācija var tapt jūtami iedragāta. Šodien lieti noderēs tavas analītiskās dotības un oratora talants.

VĒZIS Situācija no tevis prasīs aktīvu rīcību, kā arī spēju uzvarēt šaubas, nedrošību. Veiksme vairāk būs to Vēža zīmes pārstāvju pusē, kuri pratīs atrast balansu starp savām vēlmēm un patiesajām iespējām!

LAUVA Šī būs svarīga diena karjeras izaugsmei. Tev izdosies izcelt savas profesionālās spējas, uzlabot attiecības ar priekšniecību. Kopdzīvē ar mīļoto cilvēku var parādīties vētrainas kaislības.

JAUNAVA Tas nekas, ja nespēj īstenot plānotos darbus pilnā apmērā, esi gandarīts par sevi, sasniegto un saglabā cerīgu skatu uz nākotni. Panākumi gaida tos, kuri spēs būt pietiekami neatlaidīgi un pacietīgi.

SVARI Pieaugs tavi enerģijas krājumi, līdz ar to kļūsi patiesi rosīgs. Iespējams, iesaistīsies jaunu projektu izstrādē. Būsi lepns ne tikai par saviem rezultātiem, bet arī savu atvasīšu gūtajiem lauriem skolas gaitās.

SKORPIONS Labvēlīgs laiks, lai sakārtotu savas finanses, viestu lielāku skaidrību par turpmākajiem ienākumiem. Ir vērts ieklausīties gados vecāku radinieku ieteikumos. Dienas izskaņu velti mīļotajam cilvēkam.

STRĒLNIEKS Kādam var izkrist lielais laimests, kurš ļaus īstenot ne vienu vien kārotu ideju. Tomēr tiem, kuriem šāda izdevība iet secen, nekādā ziņā nav vērts nokārt degunu! Tev viss vēl ir priekšā!

MEŽĀZIS Vēlēsies pabeigt nopietnākos darbus, pirms ļaujies brīvdienu vilinājumam. Tavs apzinīgums nenoliedzami atmaksāsies. Saskarsmē ar kolēģiem var dzimt jaunas idejas, iedvesma turpmākajiem projektiem.

ŪDENSVĪRS Centies rūpīgāk nošķirt darba lietas no personīgās dzīves. Vairāk uzmanības velti lietu juridiskajai pusei, jo nesakārtotas birokrātiskās nianses var radīt liekus kavēkļus un pat zaudējumus.

ZIVIS Darbā valdīs nesteidzīga gaisotne. Attiecības ar kādu no kolēģiem var kļūt tuvākas, jo atklāsi, ka jums ir līdzīgs dzīves ritējums, problēmas. Jūsu turpmākā saikne var palīdzēt rast risinājumus dažādām nebūšanām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu