Svētdienas horoskops: 15. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops svētdienai, 15. aprīlim.

AUNS Visticamāk, nolemsi, ka šis brīdis ir jāvelta savam ārējam izskatam. Gan sievietes, gan vīrieši Auni vēlēsies apmeklēt veikalu, frizieri, smelties stila padomus pie zinošiem speciālistiem.

VĒRSIS Nekļūsti spītīgs saskarsmē ar mājiniekiem. Ja arī nonāc pretrunās, centies rast zelta vidusceļu, nevis veicināt nesaskaņas. Ja jūti sevī uzkrājamies negācijas, dodies tās izlikt uz sporta zāli.

DVĪŅI Tevī pastiprināsies ziņkārība, vēlme apgūt jaunas iemaņas. Piemērots brīdis, lai apsvērtu iespējas apmeklēt kādu profesionālās bagātināšanās kursus. Nav izslēgts, tādus atradīsi ārpus valsts robežām.

VĒZIS Brīvie Vēža zīmes vīrieši var sākt sacensību par kādu daiļā dzimuma pārstāvi. Toties daiļā dzimuma pārstāves pat bez īpašas piepūles iekaros sev vēlamās personas simpātijas.

LAUVA Neļaujies kārdinājumam iztērēt iekrāto, pat ja šķiet, ka esi atradis gadsimta piedāvājumu. Esi apdomīgāks ar finansēm, tās pavisam drīz var būt nepieciešamas daudz nopietnākām lietām!

JAUNAVA Liec sev raksturīgo kārtības mīlestību lietā un pievērsies mājokļa uzkopšanai. Lai nejustos vientuļš šajā nodarbē, uztici pa pienākumam arī pārējiem ģimenes locekļiem.

SVARI Neuztver apkārtējo apgalvojumus, viedokli pārāk personīgi. Mums taču katram ir savi uzskati, lai cik dīvaini tie būtu. Esi apdomīgāks apģērba izvēlē, nav izslēgtas saaukstēšanās.

SKORPIONS Nav izslēgtas negaidītas, taču ļoti patīkamas atkalredzēšanās ar jaunības dienu mīlestību vai vecajiem cīņu biedriem. Gūtās emocijas būs kā stimuls turpmākajiem sasniegumiem, attīstībai.

STRĒLNIEKS Aizrautīgi sekosi līdzi pasaules arēnā notiekošajam. Tevī pastiprināsies interese par citu tautu vērtībām, kultūru, reliģiju. Kāds Strēlnieks var sākt plānot savu nākamo ārzemju ceļojumu.

MEŽĀZIS Kāds no mājiniekiem var neapzināti pārbaudīt tavas pacietības noturīgumu. Centies diplomātiski manīt savu aizkaitinātību, neļauj sakāpinātajām kaislībām pāraugt absolūti nevajadzīgā strīdā.

ŪDENSVĪRS Kaut arī būsi kopā ar ģimeni, tavas domas kavēsies pie globālām, ar darbu saistītām lietām. Ūdensvīriem, kuri saistīti ar inženiertehniskām lietām, arhitektūru, šodien var dzimt lielas idejas!

ZIVIS Bezrūpīgais noskaņojums ļaus mierīgi baudīt brīvdienu, smelties patīkamas emocijas no kopīgās atpūtas ar ģimeni. Īpaši gādīgs būsi pret atvasītēm un mājdzīvniekiem. Nav vēlams ilgstoši atrasties pie stūres.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu