Otrdienas horoskops: 17. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops otrdienai, 17. aprīlim.

AUNS Papūlies rūpīgāk izprast līdzcilvēkus, jo problēma šoreiz var nebūt viņos, bet gan tavā uztverē. Nav atbilstošs brīdis darījumiem ar nekustamo īpašumu, finanšu līdzekļiem. Labāk veiksies radošās lietas!

VĒRSIS Izteiktā aizņemtība darbā traucēs pilnvērtīgi parūpēties par otrās pusītes labsajūtu. Neparedzēti apstākļi var pilnībā sagriezt kājām gaisā šīsdienas plānus. Nav ieteicams aizņemties vai aizdot naudu.

DVĪŅI Labvēlīgs brīdis nelielu projektu sākšanai, kā arī dažādu atskaišu, pārskatu veikšanai. Dažus Dvīņu zīmes pārstāvjus savā varā būs pārņēmis iepirkšanās drudzis, kas liks jūtami patērēties.

VĒZIS Neļaujies mirkļa vājumam, neatliec būtiskas darba lietas uz vēlāku laiku tikai tāpēc, ka ārā ir labs laiks vai tevi ir pārņēmis slinkums. Priekšniecība šādus gājienus ātri pamanīs un tos var nepiedot.

LAUVA Esi pacietīgs, viss nāks ar laiku! Ar finanšu līdzekļiem šodien rīkojies īpaši uzmanīgi. Saskarsmē ar kolēģiem esi pēc iespējas kodolīgāks, izklāsti savu sakāmo pēc iespējas skaidrāk, nepārprotamāk.

JAUNAVA Kļūsi nedaudz noslēgts, nevēlēsies īsti dalīties ar saviem pārdzīvojumiem. Kāds no kolēģiem var negaidīti uzkraut papildu darbus uz taviem pleciem. Kāroto mieru, labsajūtu gūsi mājās, ģimenē!

SVARI Cik vien tas iespējams, uzmanies no zemūdens akmeņiem. Ievēro ne tikai rakstītos, bet arī nerakstītos likumus. Labvēlīgs laiks pārrunām ar sadarbības partneriem, jaunu plānu kaldināšanai, jaunu zināšanu apguvei.

SKORPIONS Esi godīgs gan pret sevi, gan citiem. Neatkāpies no saviem ideāliem materiālu interešu dēļ. Iesāktās lietas noved līdz galam un necenties paveikt divus darbus vienlaicīgi, no tā nekas labs nesanāks.

STRĒLNIEKS Tavus nesavtīgos nodomus cilvēki diemžēl var pārprast. Neaizraujies ar gariem skaidrojumiem, jo pārpratumi agri vai vēlu atrisināsies paši no sevis, tavi pūliņi tiks atzinīgi novērtēti!

MEŽĀZIS Iesāktie projekti prasīs vairāk laika, pūļu, taču tie vienlaikus solīs nest labu peļņu nākotnē. Noteikti nezaudē ticību panākumiem, jo pašpārliecinātība, optimisms var piesaistīt jaunus sadarbības partnerus.

ŪDENSVĪRS Piemērota diena līdzīgi domājošo, sponsoru piesaistei. Var piepeši atjaunoties agrāk aizsākta sadarbība, kuru domās būsi jau norakstījis. Ja gadās saaukstēties, labāk izmanto homeopātiskus līdzekļus.

ZIVIS Tu būsi aizņemts ar karjeras veidošanu, veicot svarīgas pārrunas gan ar augstākstāvošajiem, gan potenciālajiem sadarbības partneriem. Ja tev jāveic finansiāli darījumi, īsteno tos labāk dienas otrajā pusē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu