Trešdienas horoskops: 18. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops trešdienai, 18. aprīlim.

AUNS Avantūristiskais gars nesteigsies tevi pamest, tā ietekmē centīsies apgūt kaut ko jaunu, vēl neiepazītu. Galvenās korekcijas veiksi privātajā dzīvē. Galvenais, nekļūsti pārsteidzīgs.

VĒRSIS Tev prātā būs tikai un vienīgi darbs. Profesionālajā jomā tevi gaida jauni pārbaudījumi, taču būsi noskaņots gūt uzvaru, lai ko tas prasītu. Vakarā centies kaut nelielu brītiņu atlicināt mīļotajam cilvēkam.

DVĪŅI Sadarbības partneri atzīs sabiedrību ar tevi par patīkamu, jo mācēsi būt gan draudzīgs, gan asprātīgs un oriģināls. Atbalstu neliegsi nevienam, bet pirmkārt palīdzēsi saviem mīļajiem.

VĒZIS Iespējamas nelielas domstarpības attiecībās, kuru rezultātā var rasties pārdzīvojumi, smagnēja sajūta sirdī. Centies rast cilvēku, kuram izsūdzēt savas bēdas, gūt padomu. Varbūt īstais variants ir astrologs.

LAUVA Kaut arī darbi ies uz priekšu gana raiti, tomēr galarezultāts var likt nedaudz vilties. Lai izvairītos no nevēlamiem pārsteigumiem, centies rūpīgāk plānot savas aktivitātes, nepaļauties uz labu laimi.

JAUNAVA Var nākties tikt galā ar konkurentu izliktajiem slazdiem. Svarīgi turēties pie atļautiem paņēmieniem, kā arī ignorēt apkārt klīstošās baumas. Šodien lieliski tiksi galā ar analītiskajiem pienākumiem.

SVARI Būsi rosīgs, labprāt dienu pavadīsi nemitīgā kustībā. Piemērots brīdis dažādu formalitāšu kārtošanai, kā arī jaunu zināšanu apguvei. Esot darbā, nekļūsti pārlieku vaļsirdīgs par privātās dzīves niansēm.

SKORPIONS Tavas zināšanas padarīs tevi gandrīz vai galvas tiesu pārāku par līdzgaitniekiem. Svarīgi saglabāt diplomātisku nostāju, neizrādīt augstprātību, jo tā vari ievērojami iedragāt savu reputāciju.

STRĒLNIEKS Šodien tev vajadzēs apbruņoties ar pacietību, jo ceļš uz panākumiem būs gana grūts un ne tik straujš, kā tev gribētos. Mierini sevi ar domu, ka pēc nopietna darba vienmēr seko tīkama, baudpilna atpūta.

MEŽĀZIS Neļauj apkārt esošajām negācijām ietekmēt savu omu. Saglabā pēc iespējas skaidrāku mērķa apziņu un vairāk koncentrējies uz pozitīvām lietām. Ģimenes dzīvē tu lieliski sapratīsies ar atvasītēm.

ŪDENSVĪRS Savus profesionālos pienākumus paveiksi godam, taču tava uzmanība galvenokārt būs pievērsta pretējam dzimumam. Tevī modīsies piedzīvojumu meklētāja gars, kurš tā vien alks spraigu emociju.

ZIVIS Ja reiz esi nospraudis mērķi, noteikti seko tam, citādi nedrošības sajūta, šaubas var sagandēt tavus panākumus. Iespējams, tev būs nepieciešams morāls uzmundrinājums no kāda uzticama cilvēka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu