Piektdienas horoskops: 20. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Horoskops piektdienai, 20. aprīlim.

AUNS Nav ieteicams uzņemties papildu pienākumus, iesaistīties jaunos projektos. Necenties par visu vari atstāt iespaidu uz kādu simpātisku personu. Izturoties dabiski, tu noteikti spēsi gūt labāku rezultātu.

VĒRSIS Iespējams, lai kolēģis vai partneris pildītu solīto, nāksies viņu drusku uzmundrināt, stingrāk atgādināt par saistībām. Mīļotais veltīs tev nedalītu uzmanību. Izmantojiet vakaru, lai pabūtu divi vien.

DVĪŅI Centies kolēģiem rādīt smaidīgāku seju, pat ja nejūties diez cik labi. Apkārtējie jau nav vainīgi, ja kaut kas ir nogājis greizi tavā privātajā dzīvē. Neskumsti, ātri vien viss nostāsies savās vietās.

VĒZIS Kāds nelabvēlis var rādīt smaidīgu seju, bet tev aiz muguras kalt ne visai godprātīgus plānus. Esi piesardzīgāks arī ar visu veidu jauninājumiem, šobrīd labāk turies pie labi pārbaudītām vērtībām.

LAUVA Būsi patiesi aktīvs. Tevi noteikti varēs manīt rosāmies sabiedrībā, prezentējam savas nākotnes ieceres, meklējam tām jaunus atbalstītājus. Esi nedaudz saudzīgāks pret savu veselību – nepārpūlies!

JAUNAVA Nevajadzētu sākt apjomīgus projektus, kā arī slēgt svarīgus līgumus. Labāk apkopo līdz šim paveikto, iepazīsties ar jaunumiem savā darbības sfērā, rūpīgāk izplāno, ko vēlies sasniegt turpmāk.

SVARI Kāds no ģimenes locekļiem var sagādāt uztraukumus. Pirms cel trauksmi, pārliecinies, kas īsti noticis. Šī būs diena, kad iespējami pārpratumi, nesaprašanās, kuras faktiski rada neesošas problēmas.

SKORPIONS Var parādīties iespēja uzlabot savus ienākumus. Kādam Skorpionam darba darīšanās būs jādodas ārpus valsts neplānotā komandējumā. Komunikācijā ar mājiniekiem sapratīsies no pusvārda.

STRĒLNIEKS Kāds asāks kolēģa izteiciens var patiesi aizskart tevi. Taču šajos vārdos būs liela daļa patiesības. Uztver to kā sava veida pamācību, kā iespēju apzināties un vēlāk arī novērst savus trūkumus.

MEŽĀZIS Nežēlosi laiku sevis izglītošanai. Tu skaidri apzināsies, ka, gūstot jaunas zināšanas, tu ievērojami palielini savas izaugsmes iespējas. Pielūko, lai tava aizņemtība ar darba lietām nesāk skumdināt mīļoto.

ŪDENSVĪRS Zvaigznes iesaka veltīt uzmanību garīgajām vērtībām. Nav ieteicams veikt finansiālus darījumus. Dienas otrajā pusē tev var rasties interesantas ieceres saistībā ar šīs nedēļas nogales atpūtas iespējām.

ZIVIS Gan ģimene, gan radinieki būs gatavi palīdzēt tev sasniegt kārotos mērķus. Attiecībās ar kolēģiem esi nedaudz atvērtāks, neļauj aizdomīgumam, šaubām ietekmēt mikroklimatu darba vidē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu