Sestdienas horoskops: 21. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Horoskops sestdienai, 21. aprīlim.

AUNS Ja esi nolēmis pastrādāt, saglabā modrību, ne viss būs tik rožaini, kā tev varētu šķist. Vēlams pievērsties tikai labi zināmām, iesāktām lietām, nodarboties ar dokumentu, darba vieta sakārtošanu.

VĒRSIS Nebūsi mājās sēdētājs, tu jūtami tieksies pēc plašuma, brīvības. Ja laika apstākļi ļauj, droši dodies izbraucienā ar riteni vai apmeklē kādu aktīvās atpūtas parku. Vakarā labāk nesēdies pie auto stūres.

DVĪŅI Negaidīta apstākļu sakritība var veicināt tev iespējas nopelnīt. Šodien lieti noderēs tavas analītiskās dotības, apsviedīgums. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi draudzīgs, tādēļ iemantosi jaunus paziņas.

VĒZIS Zvaigznes iesaka vairāk uzmanības veltīt savam izskatam, fiziskajai formai. Iespējams, ir pienācis īstais brīdis, lai fitnesa trenera pavadībā sastādītu treniņu programmu. Mīļotais tevi atbalstīs it visā.

LAUVA Šī tev būs radošās izpausmes un garīgā pacēluma diena. Būsi varens orators, neviens nevarēs tevi pārspēt runas mākslā. Pavisam viennozīmīgi vari pieteikt sevi plašākām aprindām, uzstāties.

JAUNAVA It visā rīkosies mērķtiecīgi, izlēmīgi. Ja dienas pirmajā pusē pievērsīsies praktiskām nodarbēm, tad vakarā ļausi vaļu fantāzijai un sarīkosi, kādu pārsteigumu bērniem vai laulātajam draugam.

SVARI Piemērots brīdis saimniecisku lietu risināšanai. Varbūt ir vērts padomāt par mājas ģenerāltīrīšanu vai arī veltīt laiku, lai atsvaidzinātu interjeru, viešot tajā vairāk košu, acis piesaistošu elementu.

SKORPIONS Neatstum apkārtējos. Ja kāds vēlas ar tevi izrunāties, neliedz viņam šādu iespēju. Uzklausot citus, tu arī sev, vari gūt vērtīgas atziņas. Šodien lieti noderēs tavas psihologa dotības.

STRĒLNIEKS Dienas fons būs jūtami romantisks. Būsi sentimentāli noskaņots. Ja otrā pusīte sagādā kādu pārsteigumu, nepiemirsti atbildēt tai ar ko līdzīgu. Esi apdomīgāks, veicot lielus pirkumus, esi taupīgs!

MEŽĀZIS Tev padosies ātri tikt galā ar sīkajiem mājas darbiem un atlikušo dienas daļu mierīgi varēsi veltīt savai sirdslietai. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem vajadzētu iziet sabiedrībā, neslēpt savas simpātijas.

ŪDENSVĪRS Ja vēlies iemantot apkārtējo uzmanības apliecinājumus, liec lietā savu nevainojamo humora izjūtu un neparasto domu gājienu. Diena ir kā radīta, lai būtu kopā ar radošiem, inovatīviem cilvēkiem.

ZIVIS Atturies no visu veidu pienākumiem, saistībām, šis brīdis tev jāvelta sev un mīļotajam cilvēkam. Droši varat kopīgi doties nelielā izbraukumā, doties pastaigā gar jūru, apmeklēt SPA salonu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu