Trešdienas horoskops: 25. aprīlis

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops trešdienai, 25. aprīlim.

AUNS Nepārcenties ar dotajiem solījumiem. Šodien cerētais var arī nekrist makā. Prātīgāk atturēties no lieliem pirkumiem, jaunu sadarbību veidošanas, vairāk laika atlicināt ikdienas pienākumiem.

VĒRSIS Var aktualizēties dažāda veida izbraukumi, pat tālāki komandējumi. Esi gatavs jauniem izaicinājumiem, negaidītiem notikumu pavērsieniem. Zini, ka visas pārmaiņas galu galā izrādīsies tev labvēlīgas.

DVĪŅI Par darbu domāsi samērā maz. Tu gribēsi ieviest jaunas vēsmas attiecībās ar mīļoto un tagad prātosi, kā to vislabāk izdarīt. Asprātība un lieliskā humora izjūta noteikti ļaus sasniegt cerētos rezultātus.

VĒZIS Kāds Vēža zīmes pārstāvis nopietni nolems sākt piekopt sportiskāku, veselīgāku dzīvesveidu. Taču zini, ka visu veidu pārslodze, pārmērības radīs tikai vēl lielākus sarežģījumus, galvassāpes.

LAUVA Tevi piepeši var pārņemt spēcīga kārtības mīlestība. Tieksme salikt visu pa plauktiņiem izpaudīsies kā darbā, tā mīlas frontē. Īstenojot kāroto, nekļūsti pārlieku uzstājīgs, ieklausies līdzās esošajos.

JAUNAVA Iekšējās pretrunas, pārdzīvojumi un aizņemtība darbā var radīt saspringtu atmosfēru ģimenē. Zvaigznes iesaka izvairīties no jelkāda rakstura konfliktiem un visus sarežģījumus risināt vēsā angļu mierā.

SVARI Pacietības trūkuma dēļ var «notrūkt» kādas pārrunas, šķietami izdevīgs darījums. Šodien veicamie pienākumi prasīs gana augstas koncentrēšanās spējas, atbildības sajūtu un precizitāti.

SKORPIONS Centies atslābināties, nesaspringt par sīkām nebūšanām. Uzkrātās negācijas atstāj kādā sporta zālē vai arī pievērsies fiziskam darbam. Nevajadzētu iesaistīties darījumos ar mazpazīstamām personām.

STRĒLNIEKS Atļausies vai visu dienu veltīt personīgās dzīves sakārtošanai. Kāds Strēlnieks pēkšņi var sastapt jaunības dienu mīlestību, un tas liks viņam krietni aizdomāties, pakavēties patīkamās atmiņās.

MEŽĀZIS Tava taisnīguma izjūta uzkāps neredzētos augstumos. Ja arī redzi kādas nepilnības, necel uzreiz brēku, vispirms pārdomā, vai patiešām spēsi kaut ko mainīt! Ja ne, tad lieki netērē savu dārgo laiku!

ŪDENSVĪRS Labāk veiksies biznesa pasaules Ūdensvīriem. Šobrīd vari slēgt līgumus, kā arī doties komandējumā. Pieaugs ticība saviem spēkiem, tieksies pēc labākas dzīves, ambiciozākiem mērķiem.

ZIVIS Uztraukumus var radīt mājinieka veselības stāvoklis. Zvaigznes saka, ka patiesībā problēma nebūs tik liela, kā tu to iztēlosies. Vienkārši tava attieksme pret notiekošo būs pārāk saasināta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu