Otrdienas horoskops: 8. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops otrdienai, 8. maijam.

AUNS Dienas pirmā puse piemērota sarežģītu pienākumu īstenošanai. Savā rīcībā būsi neatlaidīgs un vienlaikus arī sistemātisks. Pēcpusdienā vari pievērsties attiecību jautājumiem, atvasīšu audzināšanai.

VĒRSIS Šodien dibinātās lietišķās partnerattiecības būs noturīgas un samērā ienesīgas. Nav izslēgts, nāksies pieņemt gana radikālus lēmumus, it sevišķi finansiālā plānā. Dienas izskaņā vēlēsies mieru un klusumu.

DVĪŅI Vislabāk padosies radoši pienākumi. Rutīnas darbi var mazināt tavas koncentrēšanās spējas, padarīt tevi miegainu. Esi uzmanīgāks, lietojot dažādas elektriskās ierīces, kā arī nekļūsti pārgalvīgs pie stūres.

VĒZIS Svarīgākā šobrīd būs tava veselība. Ja jūties savārdzis, apdomā iespējas paņemt brīvu un atkopties. Saskarsmē ar kolēģiem būsi noslēgts, nevēlēsies dalīties ar saviem pārdzīvojumiem, privātā dzīvē notiekošo.

LAUVA Atbilstošs brīdis dažādu līgumu slēgšanai, jaunu sadarbības partneru piesaistīšanai, sponsoru meklēšanai. Ja neesi par kaut ko īsti pārliecināts, rūpīgāk ieklausies savā sirdsbalsī.

JAUNAVA Neiesaisties neauglīgos strīdos, jo tie ātri vien iztukšos spēka rezerves un padarīs tevi nervozu. Šodien labāk sekmēsies individuāls darbs. Attiecībās ar mājiniekiem tieksies pēc mīļuma, sapratnes.

SVARI Vari droši risināt juridiska rakstura jautājumus. Tirdzniecības pārstāvjiem pavīdēs itin labas peļņas iespējas. Kādam Svaru zīmes pārstāvim var nākties doties neplānotā komandējumā.

SKORPIONS Lai sasniegtu savu, būsi gatavs uz daudz ko, taču esi drošs, risks šobrīd neatmaksāsies. Ja vien būsi izplānojis savu rīcību, lietosi atļautas metodes un nesasteigsi notikumu gaitu, tu gūsi kāroto!

STRĒLNIEKS Kāds no Strēlniekiem šodien var kļūt neraksturīgi kašķīgs, pārlieku tiešs, saskarsmē ar apkārtējiem. Pielūko, lai tava asā mēle neaizskar mājinieku jūtas, šodienas strīdi var izrādīties nejauki, paliekoši.

MEŽĀZIS Tava nopietnā un pragmatiskā pieeja darbam nesīs konkrētus rezultātus. Pastāv iespēja, ka laimīgas sagadīšanās dēļ tiksi pie kāda izdevīga darījuma. Vakaru pavadi mājinieku kompānijā.

ŪDENSVĪRS Tā vai citādi, bet protestēsi pret esošajiem apstākļiem, noteikumiem, sabiedrības aizspriedumiem. Taču esi savaldīgs. Sarunājoties ar bosu, atturies no asiem izteicieniem, agresīva toņa.

ZIVIS Var nākties izlemt, kas tev šobrīd ir svarīgāks - darbs vai personīgā dzīve. Atceries, ka dzīties pakaļ diviem zaķiem ir patiesi grūti, arī rezultāts nav viegli prognozējams.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu