Trešdienas horoskops: 9. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops trešdienai, 9. maijam.

AUNS Darba būs daudz, tādēļ sastādi galveno darbu sarakstu, neļauj sīkumiem novērst uzmanību un pie iespējas piesaisti palīgus. Pievērs uzmanību atvasītēm, painteresējies par viņu nākotnes plāniem.

VĒRSIS Pratīsi pasniegt sevi, radīt apkārtējiem drošu pārliecību, ka esi nopietns, lietišķs un uzticams cilvēks. Tev droši varēs uzticēt dažādus saimnieciski organizatoriskus jautājumus, lietišķas pārrunas.

DVĪŅI Tu šodien ap sevi radīsi ļoti apgarotu, interesantu gaisotni. Kāds no partneriem vai kolēģiem var kļūt par tavu slepeno pielūdzēju. Ja plāno veikt kādus pirkumus, dari to labāk līdz pēcpusdienai.

VĒZIS Varbūt nolemsi patērēties, attiecīgi ātrā solī dosies uz tuvējo lielveikalu. Domā ne tikai par šodienu, atturies no parādsaistību uzņemšanās. Rūpīgāk samēro savus tēriņus ar izdevumiem.

LAUVA Tavas domas var nemitīgi mainīties, līdz ar ko nespēsi pieņemt viennozīmīgus lēmumus. Personīgajā dzīvē būs jārisina kāds nepatīkams strīds. Esi savaldīgs, neļaujies emociju uzplūdiem.

JAUNAVA Pratīsi veiksmīgi iedziļināties risināmās lietas būtībā. Iespējams, tavus profesionālos pakalpojumus izmantos kāda augstākstāvoša persona. Privātajā dzīvē iespējamas nelielas pārmaiņas.

SVARI Tevi gaida patīkami notikumi mīlas frontē. Tiksi atzinīgi novērtēts, ne reizi vien dzirdēsi uzslavas, komplimentus. Tiekoties ar sadarbības partneriem, liksi lietā savu šarmu un humora izjūtu.

SKORPIONS Bez draugu, tuvinieku morālā atbalsta, padomiem galā netiksi. Apzinies galveno savu problēmu cēloni un aktīvāk meklē risinājumus. Nav piemērots laiks finansiālām operācijām.

STRĒLNIEKS Esi apdomīgs, slēdzot jaunus darījumus, pārliecinies, ka tavā rīcībā ir visa nepieciešamā informācija. Kādam Strēlniekam var saasināties hroniskas kaites. Ieteicams atturēties no alkohola.

MEŽĀZIS Var pieaugt profesionālās ambīcijas, taču tās būs tavu iespēju robežās. Lai gūtu maksimālus rezultātus, parūpējies, lai tev blakus būtu uzticama komanda. Dienas izskaņā vēlēsies pabūt vienatnē.

ŪDENSVĪRS Tev smaidīs veiksme. Nejaušības rezultātā vari gūt ienākumus, kuri savukārt palīdzēs īstenot sen kaldinātus plānus. Pielūko, lai attiecībās ar otro pusīti nesāk iezagties greizsirdības velniņš.

ZIVIS Darba jautājumos centies būt uzcītīgāks, pielūko, lai neuzmanība, paviršība nav par iemeslu priekšnieka kabineta apmeklējumam. Šodien esi dubultā piesardzīgs, veicot visu veidu aprēķinus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu