Ceturtdienas horoskops: 10. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops ceturtdienai, 10. maijam.

AUNS Esi piesardzīgāks naudas jautājumos, centies rūpīgāk sabalansēt savus ienākumus ar izdevumiem. Ja rodas neskaidrības juridiskajās lietās, labāk ieklausies speciālistu padomā, nepaļaujies uz aklu veiksmi.

VĒRSIS Saasinoties taisnīguma izjūtai, pieaugs arīdzan iespējas, ka iesaistīsies strīdos, pat tajās situācijās, kad tiek aizskartas svešu cilvēku intereses. Šī ir zīmīga diena ar jurisprudenci, politiku saistītajiem.

DVĪŅI Tavi šā brīža pūliņi tiks dāsni atalgoti. Pastāv iespēja, ka saņemsi izdevīgu darba piedāvājumu vai algas pielikumu. Dienas izskaņā garastāvoklis mudinās doties izklaidēties, baudīt dzīvi visā tās krāšņumā.

VĒZIS Centies būt principiālāks, neatkāpies no sacītā tikai tāpēc, ka apkārtējie izdara spiedienu. Naudas lietās noteikti uzticies intuīcijai un, protams, arī saprāta balsij. Attiecībās ar mīļoto būsi patiesi kaislīgs.

LAUVA Tev, visticamāk, būs nepieciešami klausītāji, skatītāji un apjūsmotāji. Ja nevarēsi «izplest spārnus» un baudīt apkārtējo uzmanību, kļūsi sadrūmis un untumains. Šis ir skatuves mākslinieku brīdis.

JAUNAVA Derētu apzināties, ka pārlieku konservatīvi uzskati tikai nobremzēs tavu tālāko attīstību. Skatieties uz pasauli ar gaišāku, optimistiskāku skatu, nebaidies kļūdīties, eksperimentēt.

SVARI Iespējams, tev neparko negribēsies strādāt, drīzāk centīsies darīt visu iespējamo, lai izvairītos no liekas atbildības nastas. Šis nav pats piemērotākais brīdis, lai apmeklētu valsts iestādes, kārtotu tieslietas.

SKORPIONS Situācijas var pierādīt, ka šobrīd paļauties uz apkārtējo solījumiem tā īsti nevar. Ja iespējams, atliec jaunu lietu sākšanu, pabeidz iesāktos darbus, pārliecinies, ka neesi ko piemirsis paveikt.

STRĒLNIEKS Vari droši nākt klajā ar saviem ierosinājumiem, dalīties dzīves pieredzē ar līdzgaitniekiem. Sākotnēji tavas idejas apkārtējiem var šķist utopiskas, taču galarezultātā tās izrādīsies vienkārši satriecošas.

MEŽĀZIS Atturies no apkārtējo kritizēšanas, pamācīšanas, labāk pārliecinies, ka pats esi visu paveicis korekti. Kādam Mežāzim var gadīties ļoti kurioza situācija, kura nesīs sev līdzi jaunu iepazīšanos.

ŪDENSVĪRS Darbā būsi gluži vai neaizstājams. Tev droši varēs uzticēt analītiskos darbus, pētnieciskus pasākumus. Zīmīgs brīdis Ūdensvīriem, kuri strādā IT jomā. Tu lieliski sapratīsies ar jaunāko paaudzi.

ZIVIS Īstais laiks, lai paustu savus uzskatus. Vari sadarboties ar masu medijiem, sniegt intervijas, stāties plašākas auditorijas priekšā. Attiecībās ar otro pusīti var rasties domstarpības naudas jautājumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu